Jul 28, 2010

Karnival Usahawan Serdang 2010!!



Aku terjumpa risalah ni kat rumah aku...korang, ada dapat tak?? hehe~  Kalau rasa² korang tinggal area Bangi, Serdang, Kajang, Putrajaya atau yang seangkatan dengannya, boleh la ringankan kaki datang ke karnival ni.....

Banyak aktiviti menarik yang dorang anjurkan (sila rujuk gambar, banyak nau malas nak taip..ngee~).

Pada yang dapat risalah ni sila JANGAN buang oke! sebab ada kupon untuk korang claim hadiah misteri pada hari karnival tu nanti....Pergi je kat kaunter urusetia...TAPI!!! setiap kupon ada tarikh² tertentu untuk claim hadiah (rujuk gambar)





Pada yang tak dapat artikel ni.....erm erm......korang cuba dapatkan hadiah untuk cabutan bertuah pulak ye...tehee~

Berita pasal karnival ni juga ada disiarkan di Utusan Malaysia!!  Kalau nak tahu senarai aturcara karnival, sila layari web Karnival Usahawan Serdang 2010...

Dan yang paling penting, CNi juga ada bukak booth!! yiippiieeeee~  \(^_^)/


Jum ramai² kasi gegar Perkarangan Kompleks PKNS  dan Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi pada 29 Julai-1 Ogos 2010!!!  mana tahu dapat jumpa geng² blogger kannnnnn...muehehehe~





14 comments:

Mr Noble said...

tak dpt pon :p

POSH76 said...

bess gak ni ada hadiah lagi....nanti amik gambo bnyk2 tau kasik kitaorg cuci mata hehe

Amy Syaquena said...

wah bestnya tapi jauh cam ner nak pergi...

Mr feckry said...

wokeh..tunggu kemunculan gua di situ

Along Tapa said...

aku tak dapat sebab rumah aku kat muor...sekian..time kasih~~~

Blog nostalgia budak Muor - Ajis dan misteri

meo101 said...

yeah... nak jumpe geng life 101... apakah?

lionteen said...

beshnyee...
xde la pluang nk g..huhu

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
hehe rmh jaoh kut =)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
lorr gi la skali sis..cuci mata jek xsyiokk =)

y@n@ M!B said...

:Amy Syaquena:
ala weekend..dtg je jln² kt bangi =)

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
woraittt~ =p

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
oh baik..sekian sama² =)

y@n@ M!B said...

:meo101 :
huhu insyaAllah =)

y@n@ M!B said...

:lionteen:
tggu next time plak la cemtu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015