Jul 8, 2010

Aku Nak Makan Sotong Goreng Jerman!!



oke semua telah maklum dengan keputusan World Cup semalam...aku dah terlambat update beberapa belas jam...huakakaka~  busy maaa hari ni...adeh la~

Nampaknye ramalan encik Paul the sotong atau dalam bahasa Jerman 'Paul die Krake' adalah sangat tepat! *silalah teruja aku hebat berbahasa Jerman! wink²~*

Ada yang percaya ke dengan ramalan si Paul ni?? silalah mengucap sekarang!!

Heh itu semua lakonan dan propaganda semata...game world cup ni berbayar sebenarnya...mesti pihak Jerman dah diberi sogokan wang yang sangat banyak sehinggakan mereka sanggup menyerahkan Piala Word Cup kepada team Belanda atau Spain....logik kan apa aku cakap ni??hahahahaha~

Macam tu juga dengan Brazil yang menerima sogokan dari Netherland (mungkin) tu pasal dorang pun kalah...miahaha~ Brazil tengah sengkek kut tu sanggup terima duit dari terima piala...ngee~

Kiranya World Cup ni sebenarnya dah dirancang...macam WWF tu...pemenang memang dah ditetapkan siapa...haha boleh gitu??



:: bayangkan kenduri lauk sotong...nyummm~ ::


Bagi Paul the Octopus mungkin selepas habis World Cup ia akan digoreng dan dijamu oleh semua pemain² Jerman...weeeee~  \(^_^)/


Tapi, apa pula kata sotong yang lain??


erk!


apakah 'sotong lain' itu???










HUAKAKAKAKAKAKAKA~  
*time kasih pada yang upload kat facebook*

ada ke readers aku tergolong dalam kategori sotong ni?? wahahaha~



laarriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkksssssss~










P/S:: Tiba² terasa macam nak dinner menu sotong!! weeeee~ ^_^


20 comments:

dotblogspotdotkom said...

auwww.... kamu mmg tak menahan.... huhuhuh

DuniakuAbstrak said...

hahahaha..bila jerman kalah tetiba aku rasa nak makan sotong ari2..geram btol aku kat binatang sotong skrg..hahaha

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom :
wah pacek awww la..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
hahaha mmg geli sotong paul tu..ngee~

Rinna said...

Hahahah..goreng sotong tepung pun sodap.. adess ..

meo_suke_yana said...

nanti org sembah sotong nie pula... huhuhuhu

khurafat semata-mata

lionteen said...

la..
berbayar rupenyeee...
br tau....
hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

nasi goreng sotong! ;DD

ribena.illina said...

ye ke gtu?
zra pon pelik..jerman men bgusss jek sblom ni..tgk2 leh kalah..ishhh~

kwn ngn kwn lembut cm sotong
bes pe
HAHAHAHAHAHAHHAHA

y@n@ M!B said...

:Rinna :
huhu..mmg sodap~ =)

y@n@ M!B said...

:meo_suke_yana:
dunia nk akhir zmn gitu lerr..ish³~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
rasanya la..sbb ada yg ckp mcm tu..hehe~

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
itu pun sedap tu..ngee~ ^_^

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
tu la..maybe la kn dorg nk tunjukkan sotong tu gak yg btol ke..ntah la..hee~

mcm ada pengalaman je kwn dgn 'sotong' ni...huhuhu~ =p

Lya Colours said...

sotong ni sedap buat masak kari
haha

Anonymous said...

oit...org bkn kaki bola jer ckp game di bayar...aper la..

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
msk sambal lg uumpphh kut..hehe~

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
bia la nk ckp gak..lalala~ =p

syahira ariff said...

keh keh keh
sotong lain pulak yg terasa
auwwww

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
hehe taw xpe =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015