Jul 27, 2010

Facebook Penyebab Bos Mengamuk.....??

:: Ihsan dari Google ::





Terasa ai kartun ni perli pedassss gitu...Tsk~   Tapi aku idak lerr khusyuk sangat ngadap facebook...Lebih tertarik dengan blog...huhu~

Kalau bukak facebook just usha status and komen kawan² je....tak pun tengok update picture dorang...best! ^_^

Walaupun bos aku tak kisah tapi, paham² sendiri la kan..kalau aku jadi bos pun aku akan rasa kurang selesa bila tengok staff aku main facebook/game/apa² selain kerja depan mata aku....

Apa² pun, janji kerja kena siap ON TIME oke!!

chayok chayok!! \(^_^)/







16 comments:

Mr feckry said...

gua pun lebih kepada blog

Lya Colours said...

haha kalo bos aku taw aku men pesbuk, mesti dia potong line tenet

Mama Hanim said...

seb baik bos kita sporting.. ok je layan fb n blog..hehe..janji keje x kacau..

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
blog lg best! =)

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
potong line idak kut...block web tu logik gak aa...huhu~

y@n@ M!B said...

:Mama Hanim:
bos sy pon sporting, tp sy yg xreti manage masa...hoho..camne tu? -___-'

POSH76 said...

boss sis pun selalu perli2 kata I leka dgn Facebook nasib baik dia tak tau I bz dgn blogging hehe

syahira ariff said...

nasib baik tmpat kerja sis tu bos tak sekat fb dan blog
hihihi
kalau tidak,naya~!
+______+!

Mr Noble said...

I think tomorrow I'm going to block Facebook at the office :D

meo188 said...

blog dan facebook layan malam2...

tp mase keje, slalu on twitter...

jom kite ber'twitter' cik yana :D

lionteen said...

hehe..
xkan nk keje je kan..
sskali nk jgk brsosial..
hahaha..

xpe..
yg pnting,keje sume sttle dl..

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hehe biasa la bos..dia yg byr gaji so dia ada hak la nk tego kn =)

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
oh tidak tidak..dia phm staff dia xleh keje dgn baik tanpa internet..haha buleh gitu? =p

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
waaaa jangannn tak baikkk...sian kt staff..hohoho~ =p

y@n@ M!B said...

:meo188 :
waaa meo ada twitter..buley buley..nnt sy bg link =)

tp sy xreti guna =(

y@n@ M!B said...

:lionteen:
btol³ otak buleh jem klu asek ngadap keje jek..hoho..alasan terbaekk! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015