Jul 7, 2010

Blog Suci ini Seperti Sudah Dinodai

ewww ada manusia gila sex telah mencerobohi blog aku!! yarrkksss~




:: jangan malas untuk klik ::


Memang gilo...oit blog aku ni masih dara oke..suci lagi murni gitu...hehh suka² je manusia durjana ni memperkosa kesucian blog nih....abes rosak nuffnang punyerr keywords...muahahahahakkktuiihhh~

Insaflah wahai umat -_-

Daripada search benda² merepek tu lebih baik search pasal bola ke...World Cup dah nak abes ni kan...Korang rasa team mana yang masuk final?? aku ghase Jerman + Belanda...tapi ramalan sotong kurita psikik menunjukkan Spain bakal mengalahkan Jerman...yeke?? ish khurafat²...toksah caya..muehehehe~

Kecoh kat facebook dak encem ai tu pasal sotong psikik yang diberi nama Paul *sotong pun ada nama kaooo...hahahaha macam² dorang ni...segala perkembangan mistik, misteri, fantastik, bombastik janji ada kaitan dengan bola mesti tau dulu beritanya...huhuhu~

Tapi apa yang penting.............*kerjasama!* oh silap itu wonderpets........-_-

aku sokong Jerman!!  weeeee~  \(^_^)/


sebab??
saja nak gado dengan dak encem ai...lalalala~ ^_^



"Deutsche ist die Besten" atau dalam bahasa yang mudah difahami bermaksud... Jerman is the best!

Silalah belajar bahasa Jerman jika anda sokong Jerman...muwakakakaka~  ^_^



26 comments:

dotblogspotdotkom said...

seronok gak tgk depa tu main bola.... mmg btl2 main bola... huhuhu

Lya Colours said...

haha biasa la tuh
kat keywords saya pon byk orang yg cari benda pelik2 ni
gilo

Mohd Zharif said...

wakaka...aku pun sokong jerma....isk2..nape la cr keyword mcm tu ye?

POSH76 said...

ni mesti gila jantan ko hehe...sis I ada tag u...tapi tunggu dulu yer...under construction besela lemb huhu

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
klu xbetol tu mau kena maki je dgn penonton..huhu~

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
ni first time kut dpt keyword lucah ni..heeee~

y@n@ M!B said...

:Mohd Zharif:
yeayy idup jermannnn~ ^_^

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hoho tau xpe..

Mr feckry said...

betui la, kecoh pasal sotong

NiZaM Limited said...

wakaka..bahaye btol keyword tu..
ade ke term tu kat entri2 lepas?
mesti la takde kan.ahaks..

yg kes sotong paul tu pn ade yg dpt kesan gambar tu fake..nth2 saje diorg gembar-gemburkan remalan sotong tu tepat..

ade masuk buletin utama plak tu psl sotong tu teka tepat..ish2..

syahira ariff said...

euuwww kalau la nuffnang tu boleh detect saper yg search keyword mcm tu,gerenti takder org berani nak search benda2 camtu

kita tgk mlm nie sis,pukul 2.30 pagi
kalau spain kalah,
gerenti penyokong Spain jadikan si Paul tu gulai sotong tempoyak
keh keh keh

lionteen said...

pelik btui la...
bnde itu pun nk di search nye...
huhu..

lionteen sokong jerman..yuhuu!!!

meo_gile_tuuut said...

i like tat keyword...

nk taip jap kat google.. huhuhuhuhu :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kote tu mende ? kekeke.

DuniakuAbstrak said...

diorang ingat ko pembekal utama kote jantan kot..kote tu ape? sejenis gula2 kan?

hahahahaha

ribena.illina said...

jerman da kalah sis
sobb sobbb~~

syirakhalid said...

¡España es lo mejor!...;p

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
mmg btol lak tu ramalan sotong tuh..ceh ceh~

y@n@ M!B said...

:NiZaM Limited:
mmg la takde..tp 'kote' tu ada kut..miahaha~

gbr fake pun tetibe mmg spain menang semlm..cissssskekk~

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
mmg best aa klu nuff bley bgtau dari mana or sape yg search keyword tu..hehe~

wuwuwu jerman klh..hehh~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
tau xpe..manusia pelik..huhu..

y@n@ M!B said...

:meo_gile_tuuut :
ceh bertuah sungguh en meo nih -_-

y@n@ M!B said...

:miss lolly a.k.a luvfareda:
haha sejenis buah kut =p

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
haha ni lg sorg sengal..err ada ke pembekal kote..ngee~

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
tau xpe..tsk tsk..meh kita goreng itu sotong..hakhak~

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
haha penyokong spain ghopenye..ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015