Jul 5, 2010

Saya Bangga Dengan Mata Saya

Aku berfikir lapanpuluhlapan kali pasal tajuk apa aku nak letak untuk entry ni..huahuahua~  Monday blues la katakan...haruslah otak pun rasa blue blur je...hehh -_-

Aku telah ditag oleh my beloved blogger fwen, Cik Puan Aina....setelah 3 atau 4 hari berlalu (aku tak ingat bila dia tag), baru hari ni aku berkesempatan merajinkan diri melangsaikan tag dan secara tidak langsung aku juga telah memasuki contest...yehaaa!



:: suasana opis memang bosan ::



Inilah gambar saya bagi memenuhi syarat contest ini...oh lupa nak inform, ini merupakan contest Mata Menawan yang dianjurkan oleh cik Nur Fatin Fatiha.

oke sukacita saya maklumkan, gambar ni adalah gambar lama, saya re-store balik je daripada entry yang lepas...entry mana pun tak ingat daaaaa~ -_-

Saya pilih gambar ni sebab ia menonjolkan kebulatan mata saya tanpa mekap...saya ulangi TANPA mekap...chumil kan??wakakakaka~ *waklu*

Saya bersyukur kerana mempunyai sepasang mata yang bagi saya sangat cantik walaupun tak boleh lawan saiz mata Heliza AF5 tu...as long as saya boleh melihat dengan baik walaupun kadang² saya terpaksa mengecilkan mata saya untuk melihat objek atau tulisan pada jarak yang jauh...ngee~
Yang penting saya masih boleh melihat...Alhamdulillah~ ^_^






:: klik gambarajah untuk melawat blog penganjur ^_^ ::



Bagi melengkapkan syarat² contest, saya perlu tag sekurang²nya dua orang rakan yang bagi saya matanya juga cantik...wewiittt~

Kehadapan yang berhormat...eceyy~




Sekian~






18 comments:

syahira ariff said...

wieewiiittt
cunnnnn mata sis!
tajam renungan tu
hihihi
gud luck

=]

syirakhalid said...

tebalnya buku apakah itu...

Mr feckry said...

jap, gua tengah tenung mata lu ni.jangan gerak-gerak

DuniakuAbstrak said...

aku rase ko salah masuk kontest la..ka patot masuk kontest hidung menawan sebab hidung ko sangat menawan d mata aku..aku telah tertawan oleh hidung ko yg menawan itu..hahaha

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
hahaha tajamlah sangattt...neway tenkiu =p

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
buku perangkaan..naseb xjuling mata tuh..ngee~

y@n@ M!B said...

:mr feckry:
tak gerak ni..tenunglah..lalala~ =p

y@n@ M!B said...

:duniakuabstrak:
ko gilo!! muwakaka~

meotakutyana said...

wah, scary nye tengok mate cik yana... mimpi buruk lah mlm nie...
juon!

help!

huhuhuhu

NiZaM Limited said...

wahh..cumil tanpa mekap. hehe..
smoga berjaya la ye cik yana..:)

y@n@ M!B said...

:meotakutyana:
cis cis cis..mkn meo mlm ni..miahaha~

Lya Colours said...

mulat nye mata cute

y@n@ M!B said...

:NiZaM Limited:
hoho tenkiu²

y@n@ M!B said...

:meotakutyana:
cis..makan meo malam ni..miahaha~

y@n@ M!B said...

:NiZaM Limited:
huhu tenkiu²

dotblogspotdotkom said...

dari kerana mata.... aku tergoda.... aku terkeciwa.... huhuhuhu...

eye.... windows of our soul gitu....

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
ewah pacek bermadah berhelah gitu..wewiitt~ =p

POSH76 said...

ooo ni ker camner leh terlepas pandang....utang dulu leh tak...maklum ler mata tak santek..sepet...mata u cantek..bundar gitu hehe

anyway thanks yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015