Jul 20, 2010

Saya Sayang Kawan² Blogger Saya..mmuaaxx~

Masa mula-mula blogging niat cuma suka suka.....Pergi blog orang pun sebab suka suka...Suka baca post orang lain untuk mantapkan lagi gaya penulisan dan mematangkan gaya pemikiran....

Lepas dapat tahu blog pun boleh jana duit, mula serius menulis blog....rajin blogwalking sebab nak tingkatkan traffic....

Lama lama benda yang 'suka suka' jadi 'sayang sayang'....huhuhuhu~  eh eh aku bukan nak cakap aku ada admire lak kat belog ni...oh no NO no NO....not allowed...seriau dak encem ai tu nanti...ngeee~

Siapa sangka dengan hanya blogging boleh jumpa kawan² yang hebat!! wewwiitttttt~

Makin lama kenal makin seronok berkawan di dunia maya...hehe...seronok sampai kalau tak baca update post dorang macam tak sah oke! Walau busy macam mana sekalipun...misi terjah menerjah adalah WAJIB ye tuan tuan dan puan puan.... *wink²*


Sahabat blogger pertama yang berjaya kutemui di dunia REALITI ialah cik Puan Aina....boleh tengok entry INI untuk mengetahui detik detik perjumpaan kami...ewahhhahaha~ ^_^


Kemudian ada pula misi bertukar² hadiah...ecece..suspen suspen...give a BIG applause to Sis POSH76...serta kucing kesayangannya si gumux posh....miahahahaha suka suki je cakap kucing dia gumux...eh tapi memang gumux taw...pi terjah blog dia kalau tak caya...huhuhu~



:: Dalam pic ni pun dah membuktikan betapa gumux nye kucing beliau...hohoho~  I loike that note lah sis...don't worry, memang saya akan sentiasa terbayang muka sis anytime saya tengok FM...muehehe~
Tapi kan aku punyerrr rakus menggunting packaging sampai tergunting sekali kertas ni...hahaha sabo je lerrr...mintak ampun lah sis ye -_- ::





:: Ini merupakan card holder...boleh lah aku longgok semua business card aku kat sini dan hiaskan elok² atas meja opis....tapi sampai hari ni asyikkkkk lupa nak bawak datang opis...hehh simptom² penuaan sungguh!-_- ::





:: Bukan satu hadiah yang Sis Posh76 bagi...ada dua kaooooo....yang satu lagi ni macam tag untuk gantung kat hp tu....sangat cute bear itu...hehe~







Tak cukup dengan itu, dapat lak award dari blogger fren yang agak unik sifatnya....

sebab err dia suka cipan....MIAHAHAHA~

boleh agak siapa??

oh sudah tentu en. Meo...

lalalalalalariikkkkkssss~








Award GENG CIPAN





Terima kasih meo...nice meeting you ecece~


 Jika ada sesiapa lagi yang teringin nak bagi aku hadiah sila jangan segan silu send emel kat aku....lalalalalala~ ^_^









P/S:: Untuk ke sekian kalinya aku tukar template....weeeeeeeeee~ \(^_^)/



26 comments:

POSH76 said...

alahai sis thanks sbb suker dgn gift yg tak seberapa tu yer....hehe

mizz sue said...

YANA..NAPE BLOG YANA CAM TERABUR YER..NAK BACE XLEH

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hehe nice ape..thanks a lot sis! mmuaaxx~ =)

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
tadi tukar template...hehe..skrg da oke =p

dotblogspotdotkom said...

wow!!.. baru 2 hari x jengah sini... dah bertukar kaler...huhuhuhu

JULYA said...

wow...dah tukar template la. ok la ni. besar skit tulisan nye dari yg dolu ye.

lionteen said...

sm la mcm lionteen...
mule2 suke2 je wat blog ni...
mkn lame,mkn syg..
hehehe

mizz sue said...

OK.CANTEKS...FUYOOO

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
hehe saje bosan dgn template lama =)

y@n@ M!B said...

:JULYA:
haha yana pn berfikiran gitu juge..senang nk baca kn..takyah julingkan mata...ngee~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
huhu ♥ u too lah cik lionteen ^_^

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
tenkiu su..hehe~

meow said...

wah, blog wrna pink.

Mcm barbie dolls.

btw, tq letak cipan. Cipan 2 comel kn :D

y@n@ M!B said...

:meow:
klu meo punyer cipan mmg cute...hehe~

syahira ariff said...

sis,byk tu dapat hadiah
bila nak bagi hadiah kat saya pulak?
keh keh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ketiga2 bl0gger tu l0lly kenal :)

ribena.illina said...

oyeh oyeh!
blog da bertukaaaaa
hehhe
cantik2!!
=D

bile sis nk kasi zra adiah?
uik????

HAHAHAHA~

black_mel said...

nak hadiah jgk...huhuhu...;)

syirakhalid said...

nice background :P

ct odah said...

yana..aku nk adiah dr ko...aku bg ko emel aku la ek..hahahhaa

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
hehe boleh..nnt eh sis bg giveaway len utk syahira =)

y@n@ M!B said...

:miss lolly a.k.a luvfareda:
dorg pun kenal lolly ^_^

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
huhu tenkiu tenkiu...
ehem ehem akn dtg yeh... ^_^

y@n@ M!B said...

:black_mel:
wahhh ramai mtk adiah..muehehe~ ada rezeki lebey sok akn ku buat giveaway laghik ye =)

y@n@ M!B said...

:syirakhalid :
tenkiu dear =)

y@n@ M!B said...

:ct odah:
hahaha ko nk adiah pe..ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015