Dec 26, 2009

Nak wat Private Blog for a While~


Assalamualaikum,

to all my blogger friends, aku mintak sangat uols ks uols nyer email kat aku...aku nak privatekan blog aku wat sementara waktu ni....Sebab nya all of sudden bos aku dapat tau psl blog aku....WTFish??!!!! "Gila psiko org tua ni"..bisik aku dlm ati... Aku juga tak tahu sapa gerangan yang BUSUK HATI sgt gi cite kat bos pasal blog aku...semak!!

Aku memang tak kesah dia tahu pasal blog aku, nak baca pn silakannnnnnn. Maybe dia concern dgn staff dia..tapiiiiiiiiiii the prob is, bley lak dia soh aku cita pasal company dlm blog aku, buley lak dia pertikaikan nape aku cite pasal nasi minyak, boh gambar posing2 sume. "nasi minyak, psl makanan sume org tahu, watpe boh lagi, cite la psl solar plak..promote sket..bla..bla..bla..."

HELLOOOOO!! this is personal blog hokay...title blog pon terang2 tulis "Life 101", pe kejadahnya aku cite pasal company??? nak cite pasal company buat la acc len..suka2 je soh semak2 tepek psl kisah2 yang takde kena mengena dengan life aku kat blog ni. and byk lg mende yg dia pertikaikan...haish... Mak, ayah aku pn baca blog aku...tapi tak pernah dorang kritik psl entry2 aku..janji aku takde tls mende2 tak senonoh then it's ok!!

Aku rasa uols sume mesti ada tujuan masing2 kenapa uols minat berblogging...aku tls blog just to share info or just cite anything pasal life aku..kdg2 aku akan luahkan perasaan kat sini..perasaan yang aku tak mampu utk luahkan secara lisan, maka aku akan luahkan secara penulisan...it works! memang kurang beban bila dah luahkan kat blog...utk publisiti??erm..terpulang...aku xmo komen pjg psl publisiti2 ni...

Maybe uols xkn fhm nape smpi nak kena privatekan blog...as I said b4, this is just TEMPORARY..agak2 dah smpi zon selesa sok, aku open to public blk blog aku ni..aku tak suka berahsia...tapi kalo orang len sampai amek kesempatan dengan personal life aku, so aku TERPAKSA berahsia...aku takmo orang slh faham niat aku...Aku tak pernah campur adukkan urusan keje dengan hal peribadi...but there are some people yg mmg suka jaga tepi kain org..concern katanya...get a life!! Gi la hang out dengan famili or friends..stop bugging other people's life!!please la... This is my blog!! This is my life!! Get ur own life la weyyyy!

Soooo please u guys!!aku xmo disebabkan "mami jarum versi lelaki" membuatkan aku ilang kwn2 di alam maya...aku suka sgt pergi blog orang len, klik2 nuff sume...PLEASE do me a favor, kasi email uols kat komen n3 ni k...jangan boh kat c-box, nanti kompem aku tak baca...PLEASEEEEE sgt2!! (-_-)



p/s: Finally dpt gak tgk cite avatar..wayg kul 5.40pm nnt...lalalalala~ at least mmg dpt ilangkn luka kat hati aku ni...*sigh*





13 comments:

niesz said...

susah tul if org xfhm ape mksud blog tu..lagi2 blog persendirian nk kite letak bnda yg xde kene mgena ngn kite..mmg susah..sabar je k..

ni email niesz :
misniesza_87@yahoo.com

niesz said...

sabor je la..mmg susah if ade org yg sibuk2 je nk tau sal blog kite kan..lagi2 suh letak bnda yg xde kene mgena ngan kite..mmg susah..

ni email niesz ek:
misniesza_87@yahoo.com

y@n@ M!B said...

thanks niesz..x tahan sgt geram ni..rasa mcm hak dah dicabuli =(

mamma mia! said...

aiyok knp mau private?

mamma mia! said...

gilakentang_7@yahoo.com

ikeen said...

wahha...jaat betol itu mulut y busuk..huhu.. :D
t da ok...teroskn berblog ok...suke lawat cini :)

y@n@ M!B said...

:mamma mia:
Sementara waktu je.tunggu sume cool down dl,then xyah wat private dah..thanks 4 da emel :-)

y@n@ M!B said...

:ikeen:
Glad to hear that. Blogging is my hobby now, sy mesti fight utk perthnkan privasi sy :-)

POSH76 said...

sis i pun sdg alami benda camni la siap kene perli lagi huhu...tp buat bodo jelah kalu keadaan getting worst kene private gak la...poyo betullah org cam gini tak leh tngk org hepi sikit.

add me yer isma@gptech.com.my

░♥si lampu neon♥░ said...

suruh boss ko bayar ko je, ko wat la blog company!

zafa said...

ni email zafa1708@rocketmail.com

y@n@ M!B said...

:POSH76:
tu la...bknnye kite berblogging smpi tak wat keje langsung..tah pape je..

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
company tu dah ada website sendiri, nak wat blog watpe lg..bos aku lak k***k*t..tak de maknenye dia nk byr..hohoho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015