Dec 21, 2009

Memang sifat wanita...kut....



Assalamualaikum dan selamat pagi sume...Hari Isnin patotnya hari yang ceria sebab dah 3 hari cuti merehatkan minda dan fizikal...Tapi bagi aku Isnin adalah hari paling tak syok sebab rasa tak puas cuti 3 hari..waaaaaa! Jadi untuk kembalikan mood bekerja, tangan ni harus diberi exercise pagi iaitu menaip entry...hahahahaha..alasan mmg takleh blah~

Korang tengok gbr kt atas tu..Sapa yg dah tgk cite ni mesti la paham kan..hehe..Bagi aku cite ni sangat menarik sebab banyak unsur giwang gitu aku ni bukan la seorang yg giwang...ahaks! Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii macam twilight yang 1st dulu, dak encem akan membebel sepanjang cite.."bosan la yana", "dorang ni pesal asek membebel je..tak paham apa dia ckp...", "ngantok la yana...", "BOSAN!" (-_-") Dak encem mmg TAK SUKA tgk cite2 cemni..dia lagi prefer tgk cite2 aksi...hahahaha..tak romantik la u ni..ngee~
mcm la aku suka laki romantik..huhu

Aku ni punyeeeerrr la nak concentrate tengok si Jacob tu. Bila tgk aku concentrate je dia kaco aku, "knp jadi camni yana?", "eh org tu sapa...?", "camne dia leh ada kat cni...?", "bla..bla..bla..." waduh2...mmg potong stim btol..haish....mmg btol kata bloggers2 len, cair beb tgk watak Jacob!!!body dia, mata dia...perghhhh...Tapi aku lg suka rain, sebab dia ninja..hahaha..jacob ni jadi serigala je..ngarut ah...huhuhuhu~


:: Uols tak cair ke tgk body dia ni??Pandangan mata yang mengancam! awwww..~ kalo laki toksah ckp la, kalo ada laki yang tetibe cair dengan Jacob ni memang ABNORMAL...kuang3~ ::


Tiap kali kuar watak Jacob mesti kedengaran sore2 pompuan mengeluh cair dalam wayang tu termasuk la aku...wakakakakaka~ Dan tiap kali aku memuji kehenseman Jacob ni juga la dak encem akan membebel, "abes org sebelah ni tak macho ke, tak ensem ke, tak cantek ke body??!" dgn nada geram gitu...hahaha..naseb la heroin dalam cite ni tak brape nak lawa sgt..kalo idak mau dia bagi aku jeles gak...ish3~



Seyes la cantekkkkkk mata mamat ni...time nk upload gbr pon leh cair kejap tgk mata dia..wakakakaka..sengal ko yana! Tapi uols jgn salah paham ye...aku ni saje je suka2 tgk muka artis..biasa la tu kannnnn...Dalam hati aku hanya ada dak encem je...ewah! cover line baek punyerrrrr~

Kesimpulannya, before tengok cite ni, make sure pasangan anda jenis yang varieties, leh layan sume genre movie...hohohoho~




p/s:
Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Masa jln2 kat Mines semlm ada jmpe satu dress ni, sangat cantek! Lama dh aku cari dress cemtu...tapi labuh sket, so mlm ni nak ajak akk ipar dak encem follow gi Mines skali, nak tanya dia leh 'otter' x baju tu..akk ipar dak encem tukang jahit..hehe..syok2!lalalalalala~








8 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

bg su..yang second ni boring sket la yana.twilight yg first su suka sampai 3x pi tgok kat wayang..mase study dulu..sbb orgnyer hensem2..abg man su same jer cam azfar..byak tya mase kiter tgh syok tgok mamat2 hensem n macho kat movie tu..coz dia xtgok yg first dulu..
mmg body si jacob tu mengancam r..hehe..smpai xsempat kelip mater..huhu..abg man jeles tau su ckp jacob tu hensem..huhu..

SUHAIDA SUPALIO said...

cantik blog yana..da tukar yer

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
ek..yana x ingt dh yg 1st punyer..huhu..bf mana x jeles awek dorang puji laki len..kite pn jeles gak bila die puji girl len kn..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
maceh2..aah..tkr..da bosan dgn template lama..huhu =)

ikeen said...

mau nye x tergode ngan jacob..kehkeh..

y@n@ M!B said...

:ikeen:
hehe tau xpe =)

riBEna said...

zra xske jacobbbb
hahahaha~

n zra ske cte aksiii
xske jiwang
mau tdo lam wyg
ahak!

y@n@ M!B said...

:riBEna:
hoho..jiwa zra ni sama cam bf sis la nih..1st time dgr pompuan xminat jacob..hik3~ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015