Dec 21, 2009

The Best Commentator Contest!!!






Untuk pertama kalinya aku join contest kat blog..weeeeeeee~ vangga2! Contest ini dianjurkan oleh
Miz Aple dE gediZ...Ekceli this is my 2nd time join contest anjuran Miz Aple...Before ni contest pasal wayang..Sapa leh bagi sinopsis pasal sesuatu wayg sampai miz Aple pergi tgk sendiri cite tu dapat adiah...senang kn???tapi aku x menang..sob3~

Kali ni mau cuba lagi, contest for the best commentator plak..kira mcm top komentar la ni..sapa paling banyak kasi komen kat blog Miz Aple akan dapat adiah misteri....huhuhu..suspen2...ngee~ Jadi untuk menang kena la komen every entry yang ada dalam blog Miz Aple..chayok2!!

And here are the terms and condition:

1. Buatkan satu entri mengenai contest ini supaya ramai lagi boleh join dengan tajuknya seperti tajuk di atas.Juz ceritakan apa yang patut sahaja, Oke. (Done)
2. Letakkan link kat kotak komen entri ini , diingatkan sekali lagi di kotak komen entri ini. supaya aku tahu siapa perserta aku. (Done)
3. Komen kan apa sahaja tak kira logik atau tidak . tetapi bukan komen "ok." , "ya ." ," saya tahu." nampak sangat mengepam. waduh..waduh. (Done)
4. Nak jadi followers aku pun boleh tak nak pun boleh ikut suka anda la. tapi sebaik nya follow la ;D (Done)


Contest ni akan tamat pada 25 Januari 2010...Jadi jum ramai2 pi terjah blog Aple dE gediZ untuk rebut peluang memenangi adiah misteri...klu akk menang ks yg cute2 eh..hohoho~

Uols leh klik je kat mana2 nama Miz Aple yang aku tulis dlm n3 ni...sume aku dah link kan dengan blog dia...So gud luck all!!! Mari ber'contest'!! yiippiieeeeee~ \(^_^)/





p/s: Ingt nak wat n3 ni time balik keje kang..Tapi tetibe bos kuar pi meeting, so tangan ni memang gatalllll sgt nak menaip..huhuhu~ So kire pass kan sis nyer syarat2 penyertaan??huhuhu~





17 comments:

POSH76 said...

wish u menang...i nak masuk tapi sibuk memanjang huhu

y@n@ M!B said...

:POSH76:
oh tq2..heee~ =)

Sharinginfoz said...

macam2 jenis contest kan.. anyway good luck..bosan2 singgah le...

y@n@ M!B said...

:Sharinginfoz:
tu la..antara rajen dgn tak je nk join ni.huhu..tq babe! =)

zafa said...

smoga berjaya...

y@n@ M!B said...

:zafa:
thanks =)

lionteen said...

se nk jin gak la..hehe

y@n@ M!B said...

:lionteen:
jum ramai2 join..huhu~

niesz said...

mcm best je contest nie..hihi..nk try join la..

y@n@ M!B said...

:niesz:
jom2 join..x rugi pn try..=)

google said...

huhuhu ada kontes ...bes nyeeeee

y@n@ M!B said...

:google:
jum join pacek..dak ni rajen wat contest! =)

zuwairiaiman said...

hi.. great blog... i like your entry.. bnyk bende berfaedah.. i like.. i support you

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

y@n@ M!B said...

:zuwairiaiman:
oh maceh2..*terharu* ;p
lebey afdal kalo tulun klik2 ads nuff tu ye..hehu \/(^_^)

rAy jR...@...Aliff said...

contest pe ni..?..nk ikotttt...hahaha

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
contest sapa komen plg byk..klik je kt link aple de gediz tu..tgk kt blog dia =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015