Dec 23, 2009

Cat Stuck in a Box





Tengok video tu cam syok je..terhibur jap hati aku nih..huhu..cute sgt kucing tu nak memboloskan dirinya ke dalam kotak yang kecil..Pada penggemar2 kucing mesti uols rasa geram sgt kucing tu...\/(^_^) Meh layan video di ptg2 rabu ni..aku tau uols sume letih keje...huhuhu~



Tak tau nak update apa sebenarnya..Kalau si Shitah nmpak aku update blog ni mesti dia bising..Yana still tunggu gambar dari Epul ye cik Citah..tak leh nak wat keje lagi..Tender plak dah siap, just tunggu quotation..harap maklum hokay! huhuhu~ Lagipun n3 ni tak pjg..copy video yang Padi forward tadi je...lalalalalala~





p/s: Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Sok bermula lagi ekspedisi menghantar tender utk kali ke-2..mesti mau amek video..mana tau jmpe aksi2 pelik tengah2 jalan tu...lalalalala~







12 comments:

iva saionji said...

hehehehe..memang cute gila....kucing ni kita pon xpasti ape yg dia nampak benda tuh sebenarnya...hehehe...alamak tetiba mood tingat kat tok teh...

jane said...

comellllllllllllllllll

y@n@ M!B said...

:iva saionji:
hehe tau xpe..beria dia nk msk dlm kotak tu..huhu..
sapa tok teh? =)

y@n@ M!B said...

:jane:
yep ^_^

riBEna said...

comel mmg comei
tp zira xske kucingggg
heheheheh~

y@n@ M!B said...

:riBEna:
sis pn xske kucing gak...tp tgk kucing ni cute glerr..klaka lak tu..sebijik cam garfield..huhuhu~

meoMIB said...

nak kucing tue...hahahahaa

y@n@ M!B said...

:meoMIB:
meo bkn da ada kucing ke??huhuhu ;p

niesz said...

ish..kucing nie..bahaye tul..kang benjol kepala tu br tau..hahaha..comey2..kucing yg xmudah putus asa..hehe...

y@n@ M!B said...

:niesz:
hehe..gemok kn kucing tu =)

iva saionji said...

tok teh kucing pintar n manje yg dibela dari kecil oleh hincik memandu saya..yg bestnya kalau ramai org kat umah dia mesti hilang..bila dia balik..dia lapar..nampak iva kat dapo terus gesel2 kepala n badan nak mamam...hehehehe

y@n@ M!B said...

:iva saionji:
waahh..old school ah nama kucing kamoo..huhu..tp yana takut kucing..haha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015