Dec 31, 2009

Mungkin Sudah Sampai Masanya...



Selalunya aku ni jenis yang cepat bosan jika menggunakan sesuatu material/apa2 barang, yang sama utk jangka masa yang panjang..Aku suka tengok something new..Rasa fresh gitu..confidents level pada diri pon meningkat macam traffic-blog-yang-femes (blog aku x femes pon..huhu).


Tapi ada juga certain2 thing yang aku malas nak tukar. Especially kalo sesuatu benda tu membuatkan aku rasa sangat selesa, mungkin juga sebab aku malas maka guna saja mende itu hari2..huhuhu....




Dan akibat terlalu lama dan terlalu kerap digunakan, maka tibalah masanya bagi sandle kegemaranku terPUTUS talinya T_____________T (mukadimah yg terbaekkkk!)






Semua ni gara2 dak encem yang kunun2 mau bergurau dengan aku dengan menarik tanganku dengan begitu rakus kuat sekali dan aku terpaksa menahan diri supaya tidak jatoh....Last2 aku jugak tanggung sengsara...jalan seret2 je..hahahaha..naseb xramai org di tempat kejadian *malu*


Dalam kete bertukar sandle dengan dak encem..Naseb dia bawa kasut spare (-_-") Weols siap pergi dinner kat Santai Cafe, Cheras..Naseb juga kebanyakan manusia ni bukan jenis yang pandang ke kaki...hahaha..Sesungguhnya jasa sandle ni akn kukenang sehingga aku beli sandle baru..cissss


:: Agak menakutkan tengok kaki aku malam2 dengan inai kat kuku..adeh la~ ::



Kunun2 juga mlm ni nak cari sandle baru. Kira adiah new year utk diri sendiri (agak haru di situ), walaupun banyak lagi sandle len utk dipakai, tapi aku suka Vinci punya juga!Very comfortable. Aku suka style yang bertali sebab kaki aku tu macam 'sampan', kalo xde tali kompem kasut aku yang jalan dulu..huhuhu...

Tapi tadi atm machine sume out of service la pulokkkk...maybe dorang nak tutop acc kut..Maklom lerrr sok tahun dah bertukar...Umo juga bertambah lg setahun (statement yang paling tak best setiap akhir tahun)


Papepon aku mewakili cik yanamib ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru to all bloggers.. TQ sebab sudi visit this blog and klik2..Aku juga akan makesure cik yanamib meneruskan hobi beliau menjadi seorang blogger tegar...hopefully next year (which is esok) kita ramai2 cashout earning frm nuff..weeeee~

Papai..nak tito...zzzzzzzzzzzzzzz~



p/s: Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Malam ni gerhana bulan kul 1am...jum tengok beramai2...weeeee~ \(^_^)/




16 comments:

niesz said...

hahaha..cam comel je tgk pkai sandle tu..besar..hihi..

y@n@ M!B said...

:niesz:
mmg besar, tp mcm xketara sgt kan..huhu~

Hassan said...

salam.

Selamat tahun baru ....

dari Mahaguru Seni Silat Gerak Kuntau .

riBEna said...

tgh bayangkan kak yana jln seret2
hahaahah~
alaaaa xsempat ar nk gerhana bulan
da trlambt plop
heeeee~

hepi new year sis!
=)

meoMIB said...

hepi new year blogger frenn!!!

ur blog is feymes too mee... :)

SUHAIDA SUPALIO said...

nnti kt free kuar samer tau..huuhuu...cantik slipar aspar tu..su pn minat vinci

lionteen said...

igt td nk delete blog ni..
jgn delete k..
hehe..

sm la mcm lionteen...
sliper lionteen pun putus da time kat klas..
hehe..

epy new year!!!

y@n@ M!B said...

:Hassan:
salam..hebat aa mahaguru singgah blog sy nih..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:riBEna:
cisss..siot je zra ni..huhu..sis pn xtgk gerhana bulan..ngantok sgt..tido lg besh..;p

y@n@ M!B said...

:meoMIB:
isk..terharu meo ckp cemtu..ngee~ ;p

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
bereh..=)
selesa kn pakai vinci..huhu

y@n@ M!B said...

:lionteen :
ouh tidak mungkin mau delete blog nih..nnt putus silaturrahim dgn lionteen..huhuhu~~

░♥si lampu neon♥░ said...

macam kaki hantu do hehehe

Eyriqazz said...

comel sandle itu..di mana beli ye?

Great Teacher Onizuka

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
cisss kurg asam ko neo..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:Eyriqazz:
sandle dak encem ke?dia bli kat uptown je =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015