Dec 28, 2009

Kembali Open Blog To Public!!hoorayyy~


Greetings..greetings to all readers...errr...

Assalamualaikum,

Dalam entry ni aku agak emo sampai nak privatekan blog..Actually aku dah found out cane bos aku leh tahu pasal blog aku yang tak semenggah ni..Takde kena mengena dengan orang yang 'busuk hati', cuma bos aku memang seorang yang PSIKO! huhuhuhu~ Sebabnya dia memang tanya pada server internet kat opis kitorg sume laman web yang staff2 dia bukak!! Hebat kan bos aku??

Tapi aku tak faham kenapa dia kena kaco aku time holiday (call) semata2 nak bgtau dia dah baca blog aku...ayat dia mcm, "I dah baca your blog, silalah cuak sekarang..hahahahaha", siap gelak jahat lagi kaooo...hurmmm...

Aku cuba untuk pk positif, maybe dia nak tegur aku, "sila jangan berblogging waktu bekerja!". ok, FINE! aku trime teguran tu dengan jiwa terbuka!! Pasni ofkos la aku takkan bukak blog kat opis kannnnn...

And another thing yang aku cuba pk positif is, 'biar la bos aku baca pon blog aku..dia nak godek2 sampai 1st entry aku dulu pn takpe..susah payah gak aku tulis tu...wakakakaka...lagipun kalo dia tetibe promote blog aku kat anak bini dia, kwn2 dia, dapat la naikkan rating traffic blog aku...cuma aku kena nasihatkan dorang supaya klik2 iklan sekali bila bukak blog aku nih....hohohohohoho~

Ok STOP!! aku tak suka cite pasal orang len..TAK syokkkk!! Uols sila lah baca entry2 aku yang best2 je..untuk entry ni tidak digalakkan komen unless komen uols ada kena mengena dengan server internet, kelemahan keburukan bila ada orang2 begini di sekeliling kita dan adakah bos aku buleh tahu password aku juga??? Sesungguhnya aku sudah TIDAK mempercayai beliau lagi...lalalalalalala~



-papai!-






12 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

patut la..ini la citer nye...sabar k

bos meo said...

wah... terkantoi dgn bos huhuhuhu :p

bos nk ngoratlah tue

niesz said...

emm...bahaye kan..susah gak mcm tu..

lionteen said...

lionteen pun kene..xtau mcm ne org tu ley jmpe blg lionteen..
yg lg truk,blog lionteen kene print n diedar2kan..
klau tuk bnde bek,xpe..
ni wat bkn2 lak..
huhu..
tu yg hr tu private blog..
huhu..
lionteen fhm prasaan yana skang..

riBEna said...

ziera tetap nk komen gak
adoii..
patut la smlm ziera bukak blog kak yana xleh
pelik gak
da tau pvt
tp nape x invited kn
mcm2 pikir
igt kak yana majuk ngn ziera dah
skali de hal upnye
zra xtau lak
sbb kn zra g mlake kn
ehehehehehhe~

pape pon take care kak yana!
ahak!

dotblogspotdotkom said...

huhuhu... biasa le tu... tpt pakcik... so far x ramai yang tahu.... yang tahu pun.. buat2 x tahu.. sbb masing2 ada rahsia sendiri...

pasal server.... depa hanya trace kalau2 ada yang pegi menjelajah ke web yang x sepatutnye...

kalu takat blog... facebook... donlod lagu... muvie... depa x layan sgt....

anyway... nasihat pakcik.... kita mempunyai kebebasan untuk menulis apa saja... tapi ingat jangan salah guna kebebasan tersebut utk menulis mende2 yg mengarut @ menjatuhkan maruah orang.....

Sharinginfoz said...

baguslah open kat public biar ramai2 baca..

Jom Tudung Ariani

Jom Beli Alat Tulis

░♥si lampu neon♥░ said...

gila psiko la boss ko ehh

PHIRDOTE said...

haha

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
huhu..mmg tgh sbr ni =)


:bos meo:
cisss..xde maknenye


:niesz:
tau xpe..mcm kena kongkong lak rasa *sigh*


:lionteen:
yg mcm tu lagi kejam..kire bos yana ni di tahap terkawal lg la..tak tau la kut2 akn dtg dia ungkit dlm meeting..erm..


:riBEna:
kalo bley nk invite, tp zra x bukak blog so xdpt nk ks emel kn??sis phm, berat sgt ati nk privatekn blog..(rugi la duet nuff..huhuhu~).
Gurau je..hehe..takut nnt zra pk bkn2..tu yg cpt2 open to public blk..huhuhu~ ;p

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
tp yg feliknya pakcik, bos sy takde lak tegur pasal facebook, padahal yg tu la plg kerap sy bukak..adeh~
i'll take ur advice pacek..sy lebey suka cite psl diri sy sendiri =)


:Sharinginfoz:
baca sambil klik2...huhu


:░♥si lampu neon♥░:
tahu xpe..(-_-)


:PHIRDOTE:
huhu ;p

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015