Dec 27, 2009

Sekali dalam 1000 tahun


Cuba uols perhatikan gbr kat atas tu betol2...apa yang uols nampak?? ok kalo tak paham, cuba tengok digit2 tu..yang belah atas tu masa, belah bawah tu mileage..Susunan nombor yang manTOP kan??kekekekekeke...Ni bukan tipu ye..mane leh adjust2 mileage tu..huhuhu..



Masa ni otw nk blk KL, after pi Ida's engangement ceremony kat Seremban..Dak encem yang semgt tengok nombor2 tu..Weols berenti tepi highway semata-mata nak snap gambar susunan nombor ni...Ada perasaan gumbira time ni sebab bukan senang nak dapatkan susunan no yang menarik time drive...lalalalalalalalala~ \(^_^)/

Entry ni aku dedicate khas to dak encem..Dia plg gumbira tgk susunan digit tu semalam...hehehehe..*cute*



p/s:
Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Akhir bulan ni kire tamat lah tempoh probition aku kat tempat keje..Hopefully dapat la aku bertahan until at least 1 year kat company ni..Moga2 aku tabah/sabar tempuh sume cabaran, dugaan...Before ni keje tak penah lps 3 bulan..haha..(-_-")



2 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

kagum!!!!

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
TQ2..hins..hins ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015