Dec 16, 2014

Percutian yang Tak Dijangka

Assalamualaikum...


Daripada Parit kitorang terus gerak pi Cameron...mak booked Hotel Titiwangsa...ingatkan musim cuti sekolah hotel² kat sana full house...sekali banyak jugak bilik kosong....rejeki...Alhamdulillah~


Sebab sampai pun dah malam...lepas check-in terus dinner je...barang² tinggal dalam kereta dulu...lepas dinner baru angkut barang masuk bilik...gitew~


Hotel ni punya pakej include breakfast and steamboat dinner...wow! kalau family room RM288 per night, deluxe room RM188 per night...oke la kan? bekpes and dinner takyah fikir apa dah...hotel sediakan.... :)


 ni kazen aku...Ili...seronok dia melayan Zafirah...Zafirah pun seronok layan acu Ili...kehkeh~  mama is mengantuk...! hehh~


Masa kat Parit kitorang saja ajak kazen², makcik² lain join pi Cameron...dah alang² on the way tuuuu...tapi satu family je yang nak join...kakak mak dari Melaka...okay lahh...meriah jugakkk...hihi~


Steamboat kat sini BUKAN buffet...tapi berhidang...jom tengok menu² steamboat...


 Masa staff tu duk hidang² kitorang macam, "banyaknyeee...", "boleh ke habis niiii??"


Sekali time makan memasing non-stop menambah²....nasi putih pun ada oke! punnn bertambah²!! last² tengok pinggan memasing licinnnnnn....tiada pembaziran berlaku walaupun memasing keletihan....good! cuaca yang sejuk membantu booster kan nafsu makan! bahahaha~  :p


wajah² keriangan + keletihan...ayah paling kesian...masa ni baru pukul 10pm...steamboat dinner start pukul 8-10pm...kitorang sampai ngam², habis makan pun ngam²...Alhamdulillah...rezeki kitorang...


geram dengan budak stroberi ni....anak sedara aku, Irdina Maisarah...kemain tahan mata takmo tido...huhu~


Setel makan memasing masuk bilik, mandi manda sebab badan berlengas sangat...wassap papa gambar budak bijak ni....papa rindu anak...haha~


Dah setel semua, baru lah zzzzzzzzzzzzzzzzzz~   eh tak dan pulak nak snap² gambar bilik...ngantuk sesangat! time nak check-out baru dan snap gambar bilik...nanti la aku update pasal bilik hotel...huhu~


kbye! (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Puteri said...

geram pulak tengok udang2 tu hehe!

Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan perkongsian bisnes dari rumah :)

Cik Puan Eka said...

ingat nak naik minggu ni ke cameron. Teringin plak strawberri cameron punya hihihihi

Chekgu Azrine said...

Lamanya tak panjat CH...huwaaaaa

safurara said...

cameron ada lah tempat paling x jemu nk g.hehe

MissNadia said...

dah lama tak g cameron.. bestnya

eima said...

penah dok seklai ... tp sbb sup steamboat takd e rasa tak syok mkn .. tp next time nk pi kami nk kiub tomyam br besh ... hahahaha

Dkna Abza said...

Silap singgah sini.. mlm2 ni buat meleleh air liur..

Nyamuk Terbang said...

alahai steamboat dia....mmg dia hidang trus ke atau boleh pilih2 nak yg mna...

Fazleyatul Aini said...

tong gas nampak dulu hehe

Julia Johari said...

Zafirah mata fresh lagi ni...hehhehe sonok kan percutian tak disangka weeeeeeee sampai cameron dah haaaaaaa yesssss seronokkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015