Dec 29, 2014

Majlis Akikah Habib Muhammad

Assalamualaikum...


Tarikh asal seperti yang tertera... :p


Baby Habib ni anak Yuyu Zulaikha...blogger kiut miut tu...kenal dah lama...dari zaman bujang...now dah jadi mak pun....alolo~  ♥


Akikah Habib buat kat restoren...dekat dengan rumah dorang jugak...tak ingat la kat mana...Selayang kot?? parah betul sindrom mak mak ni...haihh~  >_< 


Sampai² terus serang candy corner...kalah Zafirah punya perangai...kahkah~  ekceli memang saja nak bagi Zafirah seronok bila mama kaut candy bebanyak...dia baru bangun tido time ni...moody semacam...aku rimas tengok dia moody² gitu...kang nak makan pun tak tenteram...so bagi gula² baru dia behave! ngee~ :p


since ni restoren arab, so menu² semua arabic style...nasi beryani, ayam masak merah, kari kambing pastu apa tah lagi tak ingat...banyak jugak menu dorang...tak dan nak merasa semua..ai is segan! lol~  :p


Lepas makan jumpa 'pengantin' untuk amek² gambar....


dasat 'pelamin' akikah zaman sekarang...tengok buaian Habib terus rasa macam, "anak seterusnya nanti nak beli buaian ni pulak..."  ehh! eh!! >_<


masa kitorang datang Habib a bit cranky...tak puas tido agaknya...tak dapat nak gomol², kiss²...alolo...semangat okeh anak Yuyu!! kiutttt macam mama papa dia jugak! aku tahannnn je tangan ni nak cubit² pipi dia...masa ni nenek Habib tengah usaha tidurkan Habib...kang aku cubit kang kena halau keluar kang...ngeee~  usap² je lah pipi and kepala Habib...jadilah lepas gian... :p



mak 'pengantin' sebelum ngan selepas beranak sama je saiz! i mean tahap ke-slim-an tuuu...apa rahsia??


ally iskandar and wife pun datang jugak...aku minat betul dengan ally ni....masa dia sampai aku almost menjerit "OMG Ally!!! i'm your big fan!!! dari zaman sekolah i tengok you kat MHI...eh macam dah berisi lah sekarang...tak cam muka u tadi..."    amboi drama! tapi jerit dalam hati je lah...kena jaga air muka somi oii! bahahaha~  :p


Naz pun ado! eh pandai anak ko senyum tengok kamera! amboi! hahaha~


Kaut door gift bebanyak...papa punya perangai... (-_-")


Mekaseh mama 'pengantin' invite kitorang untuk majlis qiqah Habib...meriah...! makan pun sedap...ada rezeki lain kita jumpa lagi....tolong kiss Habib untuk ai plisss...♥♥♥



**********************************************************************************************


IKLAN:




CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang! lebih murah dari harga pasaran ye! and ouh aku jual Ephyra original....bukan fake tauu...thanks korang! ♥ ♥ ♥



 Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Masya said...

comelnya yuyu .. comel anak yuyu.. geramnya tgk baby dia bulat .... budak² baya zafirah kalau meragam jumpa candy corner okey lah ...

Julia Johari said...

Suka stalk yuyu dalam ig haaaaaaaa terbongkar rahsia hahahhaha...untung dari invitation yuyu...habib mmg comel...geram kan...pelamin makkkk aihhh mcm kahwin...huhuhuhu next baby la yana kita buat sendiri nak...nak upah ni takut gegar tgn nak membayor hahahhaha

hazman fadzil said...

Rasanya memang ramai kot yang akan teruja dan excited bila nampak kemunculan si Ally Iskandar nie... hahahahaha

MissNadia said...

woww.. bestnya

aah la elly nampak berisi pula

Allene ALineWorks said...

tecik molek je omaknya.. ihihihi

Diana Rashid said...

Ha ah..cantik la yana buaian gitu..beli jangan tak beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015