Dec 3, 2014

Burger Bakar Abang Burn dah Turun Harga oii!! RM5 sahaja!! woot~

Assalamualaikum...


mintak halal gambar ye Kid! :p


Weekend lepas aku penuhi jemputan kawan blogger bersantai² sambil melantak burger bakar Abang Burn...aku ni bab² makan susah nak menolak! bahaha *dasarrr!*  dulu pernah jugak melepak² dengan bloggers kat Abang Burn...kat jajahan Cheras...kali ni jajahan Shah Alam yaww! ^_^


Untuk jajahan Shah Alam ni lokasi dia dekat je dengan Jakel Shah Alam, Seksyen 7...port baikkkk punya! tempat student kot! wohoaa~


Appetizer malam tu...MEATBALL and wedges...hamaigadddd! cheese tuuuuu....meleleh²!! berebut dengan dak encem melantak meatball....hahaha~


Sementara tunggu burger siap posing² dulu...blogger kan....kalau kamera simpan dalam beg je tu bukan blogger la namanya...mihmih~


The Bunga...anak Yaya...ya Allah comelllllllllllllllllll!!!! stress aku Zafirah merengek² bila aku dekat dengan Bunga...geram okeh! kalau Zafirah mentido ke, papa bawak dia berjalan tempat lain, lama dah aku peluk cium gomol² dak Bunga ni...eiii!! pipi tuuu! hahaha~ next time ehh..next time aunty gomol...insyaAllah~  ♥


burger dah sampai...berebut dengan anak dara bertuah pulak! (-_-")


Malam tu jugak Abang Burn ada buat promosi menggila!! 50 sen untuk burger daging dengan syarat hanya sebiji untuk seorang! wooahhh!! burger sedap, harga murah...dah tentu pembeli super ramai ye dak??


Ikutkan promosi start pukul 10pm-2pm gitu....tapi aku tengok sebelum pukul 10pm dah berderetttttttt orang beratur...sampai jem jalan raya! pfftt!


see!! dasyat dorang ni kann...haha~


kewl adik...kewwllll!! ^_^


 seronok tengok pekerja bertungkus lumus prepare burger 50 sen...apa yang penting?? K.E.R.J.A.S.A.M.A!! yeyy! ^_^


Sebenarnya dalam pada promosi burger 50 sen tu ada lagi benda lain yang Abang Burn nak war-warkan...





Abang Burn nak turunkan harga burger jadi RM5 sahaja!!! oiii macam tak percaya pulak kan...eh aku tak tipuuu! pi la terjah jajahan Shah Alam dari pukul 6 petang-8 malam & 10.30 malam-12.30 malam. 
Waktu Operasi: 12pm – 12.30am 




RM5 tu untuk burger bakar ori tau...Nak topping, ada tambah lah.. Kalau nak semua topping, tambah RM5 sahaja...Dah dapat makan burger bakar yang besar gabak tu... nyumm!!


 Untuk jajahan lain, belum ada lagi promosi burger RM5...kalau korang rasa Abang Burn patut luaskan lagi promosi burger RM5 ke semua jajahan dia, korang hantar petisyen...Amacam?? Ada beran? siap ada promo voucher lagi...klik gambar di bawah!


Aku dah sign! jom la ramai² sign kasi semua 14 jajahan Abang Burn turun harga jadi RM5 je...JOM! JOM!! ^_^


Semoga terus diberkati bisnes Abang Burn yee...semoga semakin murah rejeki...amin!



 Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

EzanIdris said...

best!

Nurzakiah Hanum said...

kena try nie

Julia Johari said...

Hebat ada petisyen nak turunkan harga...walawehhhhhhh ni nak join gak ni. hahahha eh yaya pun ada eh besttt yer...sonok leh jupe bunga comel...anyway mmg sedap burger abg burn ni kan...bestttttttttttttttt yeeeee nangis tgk kt opis ni yana

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
penang tak dop sob3

KiD said...

full topping kira RM10 laaa kan... gilerrr... kenyang sampai esok!! hahhahaaa... terbaik abang burn..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Boleh jugak cuba ni.. :)

Diana Rashid said...

pandai diaorang promot produk diaorang nih..memang menjadi..padan la laris ..:)

eima said...

pheewwww .. harap kat jamal junction pun dpt trn harga nk pi yg SA tu jauh sgt le

Fifi Nadhrah said...

tggu burger rm5 dekat jajahan kajang pulak.. nak sign petisyen jap!

Liyana said...

x pnh rasa lagi burger abang burn ni. kesian betol hahahha

YattAkasah said...

sedapnye. ritu bru makan kat s alam.he

MissNadia said...

uihh sedapnya.. promosi 50 sen ni satu hari je ke??

Nyamuk Terbang said...

dh lma nk try BBAB nie tpi xtahu lah bila nya padahal dekat jer dgn rumah...cheese tu cheese....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015