Dec 17, 2014

Breakfast at Hotel Titiwangsa, Cameron Highland

Assalamualaikum...


Kat Cameron pun bangun awal...breakfast kat sini sampai pukul 9.30am...ke 10am tah tak ingat pulak...so pukul 8am tu kitorang dah turun pi bekpes...lagipun cuaca sejuk sangat...susah nak lena....menggil² tido...Zafirah je relek tido tak pakai selimut....kulit buaya gamaknya budak bertuah ni...hehh~   bangun pepagi tu kena mandi jugak...kang masham! T__T


feveret Zafirah roti bakar and jem...uwo ajar...aku tak minat jem jem ni...roti kaya minat la...tak pun sapu nutella...pengaruh uwo kuat sangat...dia minat roti and jem je...belasah la...janji dia nak makan...walaupun sekeping roti jeee...hehh~


Jom cekidaut menu² breakfast kat Hotel Titiwangsa...



oke laaa rasa food kat sini...steamboat dinner bagi aku memang sedap!! kuah sup tu sedap sangat...untuk breakfast so-so je lah food dia...air kopi lak ayah aku cakap rasa pelik...haha~  tapi bagi aku oke je rasa dia...tekak memasing kot... :)


 sayam angat dengan budak stroberi tuuuu...♥♥


alolo kakak² sangat! nanti eh mama bagi adik...trauma bersalin tak habis lagi ni Zafirah oii!! hahaha~  >_<


Lepas makan terus jalan² area town Brinchang...saja exercise kasi makanan turun...sebab on the way nak balik KL kang menyinggah² untuk makan lagi...muehehe~  napsuuu napsuuu.! :p


 "mamaaaa aimy nak naik lori bomba!!"

"aimy dah besar sok jadi la bomba...hari² boleh naik lori bomba..." kahkah oke la kan moral support dari mama? :p


pastu singgah souvenir shop...apa tah nama kedai tu lupa lak amek gambar...huhu~  beli fridge magnet untuk diri sendiri..lol~  :p



Dah penat jenjalan balik hotel, siap² packing barang segala, check-out time!


Till next entry...babai~ (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Allene ALineWorks said...

ish.. anak dara ni...

Cik Puan Eka said...

comel la aimy. Aimy dah beso dah hehehe.

Next entry mesti pasal scone kan. cpt kak update hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kemain cantik possing si Aimy.. banyak keletah nya..
Biasa lah kalau dah breakfast kat hotel.. itulah menunya :)

Chekgu Azrine said...

Syiok dpt hirup udara segar kat sana..
Arghh rindunya CH..
Lama dah xnaik sini

zarulfarhana said...

comi aimey...
sejuj betuk ky sana

aizamia3 said...

Oh.. geram tengok dak Zafirah ni.. comel amik gambar bersilang kaki tu.. mesti mama dia ajar ni.. hehehe.. ;)

eima said...

Betui tekak masing2...tekak ai kate x sedap...sup steamboat tu harhar...

Tp selesa la hotel tu family room besar gile boleh main bola

Diana Rashid said...

Sabar ye zafirah..tak lama lagi ada la adik tu..hhhehheh.sama macam akak la Yana..Trauma bersalin anak pertama..tapi Syukur la anak kedua tak sama cam anak pertama..lebih mudah sebenarnya..heheh

KiD said...

zafirah.. taknak makan pokok ke.. eh, kopok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015