Jul 2, 2012

MyDear Warehouse Sale 2012

28 June-8 July 2012: Baby & Children Products Warehouse Sale




Time
9am – 7pm


Location (603 8060 6093)
Cuang Cheng Mao Yi Sdn. Bhd.
34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor




p/s::  aku pernah pi tahun lepas...memang berbaloiiiiiiiiiii~!!!! nak bagi hadiah kat orang pun best!

p/s::  kat sini jugak la aku jumpa kak Wani aka DJ Shaz...alaaa DJ Hot.fm kelate tuuuu...=)

p/s::  nak cari carseat untuk Zafirah...

p/s::  kalau ada toys yang menarik pun aku nak rembattttttt!! hewhew~

p/s::  agak² kalau pi time lunch hour ramai orang dak??

p/s::  dah macam kak aizamia asyik psstt pssttttt...  =P

p/s:  jum vote kitorang nak pi London! klik ini > http://on.fb.me/LfxC6P dan ini > http://on.fb.me/M5hUw6





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Bazilah (^0^) said...

ok ek barang2 baby kalau beli sini??

Lya Colours said...

baru gaji ni elok p. perabih sket duit. haha

Lawa Collections✿ said...

selamat pagi yana... pagi2 dah masuk rumah awak...hehe... anyway, thanks 4 the info ^__^

YanaMIB said...

oke je beli kt sini..nape x oke lak? =) dorang bukan jual brg 2nd hand..and bukan clearance stock..=)

aTy _faRed~ said...

nak gi ar..nak beli safety gate since ai ni 2 tingkat..memang perlukan gak satu hari nanti...kot ar ley dapat murah banyak kan..:)

Mimy Hamid said...

thanks info..soping sini sgt berbaloi...nak pegi nak pegi..walau jauh...nak jugak..

Aku Ibu Muda said...

oitt...brapa banyak psstttt daaaa :p

depan umah akak je ni...tp umah puchong...huhuu...jaohhh dahhhhh :((

aizamia3 said...

hahaha.. psstt.. psstt..

akak pun pernah ke sana gak.. tapi untuk kali ni tak dapatlah sebab hujung minggu ni kenduri dak Nuha.. ;)

nabilah_2908 said...

rambang mata la Yana nanti....selamat bershopping... ;)

Nurul Akmal said...

wah mesti bersesak ngan orang lah kan..

Ujang9897 said...

adoi...!!!



hahahahahahaha

hazman fadzil said...

bagus betul info nie... nanti aku share kat fb dan twitter....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lama gua tak datang sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015