Jul 30, 2012

Iftar MIG Bersama Aimy Zafirah...auwww~




Banyaknya entry tertangguh weiii! gara-gara demam ler nih...langsung tak larat nak ngadap blog...iskisk~

okeh hari Khamis lepas aku ikut dak encem attend Iftar MIG...dorang buat kat opis dorang kat Taman Medan...merasa jugak la aku tengok opis MIG ni kan...huhu~



Dorang bukak khemah kat tepi opis dorang tu...tak ingat berapa banyak khemah...tapi memang besar-besaran lah majlisnya...ramai betul jemputan...and bloggers dapat duduk kat meja media...wahaha media lah sangat  =P



MIG raikan sekali anak-anak yatim dari..err...tak ingat dari mana...hewhew  yang pasti memang sangat ramai yang dijemput...syabas MIG!  =)



Lepas makan ada sesi memberi duit raya by celebrities dan David Teo sendiri...eh bukan anak yatim je dapat tau...boleh kata semua tetamu pun dapat duit raya...termasuk la haku...bahaha~ anak aku dapat sampai 3 duit raya...syukur Alhamdulillah...rezeki bulan puasa  =)



Masa nak pergi solat Maghrib aku macam terpukau dengan opis MIG...ada 7 tingkat beb...siap ada lift bagai...wallaweyy  memang kayo MIG nih...kekeke~  =P


Majlis habis dalam pukul 10pm...kalau Zafirah tak meragam nak tidur rasanya tengah malam baru reti balik kot...kehkehkeh  sian anak aku~  =)



yes! ada jugak gambar bertiga! happy family...sayang both of u ketat-ketat! ^__^


eh kalau nak tengok gambar Aimy Zafirah bersama celebrities pi la terjah fanpage aku...lepas ni nama Aimy Zafirah boleh jadi SEO untuk blog...wakakakaka~ *tak menahannn!*  =P


kbai!










p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << esok last! uwaaa harap-harap boleh menang..hihi





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

ieda said...

wahhh dikk
seronoknyaa dpt peluang macam nie
comelnyeeeeeeeeeee zafirah
uishhh geram akk tgk nie
adehhhh tembam !
mak dan ayah dia semakin mengecil ekeke ..

hurmmm yana tuu kelihatan tembam kan .. memang bagus MIG nie .. x lupe bersedekah walau bukan islam ;)

ReeneeRaaid said...

Bestnye dapat bukak pose kt luar sekali sekala :)

reeneeraaid.blogspot.com

eima said...

wahhh glemer tu berbuka ngan retis...

Lya Colours said...

waa pemes uols

maszull said...

assalamualaikum yana...lepas ni zafirah boleh la berlakon sama bgan MIG kan...:)...

aTy _faRed~ said...

waaahhh...belum raye dah dapat duit raye..besh nyer...:) masih tak ade jemputan berbuke lagi..hujung2 baru nak sibuk2...huhu

Cik Puan Rara said...

k.yana kat mana beli headband zafirah tu.cantik.

PUAN SUE said...

zafirah wat peace ke tu..heee..comel je

diana said...

wah2..
zafirAh dapat duit raya dari artis ye??comel nya dia...
bulat je mata tu..
cocok kang!!ekekkeek

Syafik Coklat said...

seronoknye =)

hazman fadzil said...

alalalala.... cute la pulak si zafirah buat muka cenggitu....Ujang kata duit raya lepas minyak seminggu - banyak gak la tue yea...REZEKI...

dzafira said...

Comelnya Aimy Zafirah. Putih.. ;)

nabilah_2908 said...

apa la yang Zafirah fikirkan eh pada gambar yg last tu...

elok je letak jari kat bibir dia...hehehe...CUTE!!!!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015