Jul 9, 2012

Bila Dah Lama Tak Dating Berdua...~

Sejak dapat Zafirah belum pernah lagi dating dengan dak encem...nak dekat 5 bulan jugak laaaaa...lama tuuu...hikss~  semalam kitorang saja la plan 'hari berdua²an'...ecewahhh  aku sediakan stok susu banyak², kasi mak aku jaga Zafirah...kekekeke~  =P


Mula² kitorang pi spa...kat Roses and Beauty spa, Taman Equine Permai, Seri Kembangan...serius sedap wehhhh badan ni dibelai belai, dimanja manja...ada massage, facial, body scrub...macam biasa lah aku beli voucher kat I Love Discount...dapat harga murah...tak sampai RM50 pun hokay!! hihi~   then kitorang pi Alamanda...dak encem nak sangat tengok wayang citer Spiderman...aku layankan aje lah....dia yang belanja ponnnn...lalalala~  kitorang amek wayang malam, kul 9.15pm...




Sesungguhnya aku tak pernah lagi tengok wayang 3D *booo*  dak encem pun macam baik hati nak belanja tengok 3D..takkan nak halang kan?? dah tentu la menyokong sambil buat lompat bintang! *tipu* nampak tak cooler bag Jingle Jungle tuh?? gigih aku ngepam susu dalam panggung tahu?? wakakaka  sebab tu kena pilih seat paling tepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii so orang tak perasan aku ngepam ngepam susu...v(^__^)"


eh masa kat kaunter tiket kan, dak encem macam terlepas cakap tau...budak kaunter tu suggest amek seat tengah...view baekkk punya la kan...tapi aku taknak...aku cakap la nak seat tepi...sekali dak encem pi cakap kuat², "nape nak duk tepi??ooo nak pam ek??"


haaa ko tau budak kaunter tu dah sengih²...aku tak tahu la dia duk fikir aku nak pam apa kan  (-__-")  lepas dah beli tiket baru dak encem perasan mistake dia...hihi takpe lah...lain kali bila cakap pasal pam kena jelaskan betul²...nak pam SUSU...baru orang faham...kalau cakap 'nak pam' je, dalam panggung pulak tu...hurmm banyak benda boleh ditafsirkan di situ...tambah² bila bercakap dengan orang bujang...kannnnnn???  =)




serius dah lamaaaaaaaa tak amek gambar gini...terasa macam zaman kapel² pulak...kan kapel muda mudi ni suka nau amek gambar gini?? hihihi~  =P


Citer ni amek masa 2 jam 30 minit gitu...bagi aku oke la...kalau tak tengok 3D pun oke je...aku rasa kalau tengok cerita kartun baru syok layan 3D...pendapat aku lahhh...so korang macam mana? apa aktiviti malam minggu (^^,)







p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << akhir bulan ni habis weiii!! grrr~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Huda said...

akak lagi la dah lama sangat tak nengok movie ngan suami..susah betul nak adjust masa, huhu..

Cik Cammy Lia said...

eh yana..smlm sy pon tgk jugak.... lol dlm 1 panggung upenye kite.hehe.. x terserempak plak kn :-)

Anum said...

anum baru lagi leh la
hehe

Lawa Collections✿ said...

ooo..dating yer... sian zafirah kena tinggal..hehe

Iznifarhana said...

Nk tnye akak pakaimpam susu brand ape eyh..

Aku Ibu Muda said...

haha...konpemmm...pam mende lain yg d pk budak tu...haha

Cik Eka said...

hehehhe...
mesti best punya bila lama x dating kan...
lagi2 dating dah kawen,best dia lain kot? .hehehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

haha.. habislah buak tu dah fikir lain. :)

Cik Sara said...

wahhh... terbaik kak..

MamaEma said...

sekalai sekala berhoneymoon dalam wayang..best juga..hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak selama ada lala memang x pernah tggl. semua di korbankan.. tgk wayang.. tgk teater.. nak tggu lala besar br blh pergi bertiga. tak pernah terfikir sejak ada lala nk keluar berdua. lgpun akak 100% baby sitter & nanny kpd lala.. & akak tak pernah tgglkn lala utk org lain jaga even mak @ MIL pun. rasa mcm org lain x blh jaga lala lak... kekekeke. Kepuasan jaga anak sendiri ni lain.tak tau kalau 1 hari nnti kena tgglkn lala sekejab.. ntah akak mmpu ke tak. :D

Cikpuan rara said...

hehehehe best nya dpt dating 2 2 an.hee.gigh nya sis pam dlm wayang.xde bunyi2 eh.heee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Salam,

hai la ...buda kat kaunter tu mau tah ape yang difikirkannya ...huhuhu

Mila Ahmad said...

cian zafirah kena tinggai huhu...

Cik Asma BLuppy said...

kesian baby zafirah kena tinggal...
xpe la.. kaci can kat mumy & dady berdating.. hahahaha

Semut Senyum said...

wah... best nye dapat dating dgn hubby!! moga hubungan kalian bertambah kasih sayang smpai syurga.. aminnnn

**saya suka tgok 3D kalau cite katun je.. cita bukan katun mcm tak brapa ngam.

Iela Fazielah said...

wah bestnyer dating dua2an di mlm hari tgk wayang..er.. spa tu kat blah mana tu? akak dok kat equin ni dah 7 thn xpasan pulak ada spa best kat sini...nak try jygak...

msredcheesecake said...

samalah...msred layan spiderman gak tapi bukan 3d, gi ngan bf kecik... hero tu cheeky kan, ngada...hehheee

erk, budak kaunter tu paham ke pam?

aTy _faRed~ said...

heheh..memang ley salah tafsir tu..;p lelagi pulak ber dua jer..huhu.. ai pon dah lame tak jalan berdua..kalau ade pon berdua biler time laki ai hanto amik nak gi keje jer..:)

hazman fadzil said...

UNTUNG laaa.... tapi soalan ujang tu memang tak leh blah...anyway kalau tengok citer 3D nie okey je kalau dok mana sebab skrin depan mata....

nabilah_2908 said...

hahahhaa...tah apa la gaknye yg budak kaunter tu fikir.. ;)

sy tak pernah lagi tgk 3D...harga tiket berbeza eh dn yg biasa..?

aizamia3 said...

bila dah ada baby rasa susah nak tinggalkan nak dating dengan en. suami.. tapi bila sekali dapat mestilah kena gunakan waktu tu dengan sebaiknya.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015