Jul 22, 2012

Kenapa Sekarang Baru Kau Muncul??huwaaaa~

Selamat berpuasa semua rakan-rakan blog and semua readers-readersku...aku sangat sibuk 2-3 hari lepas..so cerita nak dikongsi pun bertangguh jugak...huhu~  =)



menunggu giliran di pejabat tanah...wahh~  =)


Tahun lepas memboyot...so dapat lah puasa penuh *yeyy!*  bajet tahun ni pun nak puasa penuh...sebab ibu-ibu yang BF anak sepenuhnya memang lambat datang peot...ada yang umur anak dah setahun lebih baru datang peot...tapi aku ni hormon subur kut 2-3 hari before puasa muncul lah cik P...huwaaaaa  setelah 5 bulan berlalu time-time nak puasa ni jugak laaaaa dia muncul...awal-awal lagi dah raya  T___T


Paling tak tahan statement mak aku bila aku bagitau dia aku dah mula peot balik,

"haa aida dah mengandung lagi...nanti awak pulak mengandung lagi...kalau awak mengandung mak amek Zafirah...biar mak jaga dia..."

huwaaaaaaaa mak oiiiiiiiiii....pengalaman masuk bilik operate,sakit bersalin hari tu pun tak hilang lagi tau...huhu  sabar sabar la yeee...kita bagi kasih sayang sepenuhnya kat Zafirah dulu...kikiki~  =P


Weekend ni mesti ramai berbuka kat luar kan? rumah sedara mara ke...hari ni aku berbuka kat rumah makcik aku...kumpul ramai-ramai...buat pot-luck...yummiieee~! kalau yang berbuka kat rumah tu, apa menu berbuka hari ni??  (^^,)







p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << akhir bulan ni tamat weiii!! grrr~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Lya Colours said...

aku tak fikir nak masak apa lagi ni. cari idea kat blogger masak dulu. hehe

ieda said...

ekkeke jeng jeng jeng ..
dah peyot , kenalah lebih hati2 .. kalau nak bagi kasih sayang ke zafirah lebih dulu , kena amalkan langkah2 keselamatan sbb nampak sgt yana nie subur sbb dtg bulan awal ekeke ..

qasehraihan said...

comeiiiiiiinyerrr zafirah!

Adylia Qarissa said...

selamat hari raya heheheee...awalnya! ;p

hazman fadzil said...

aku nak belanja ujang bukak pose... tapi dia tak makan seafood....leceh ...ahahahaha

PUAN SUE said...

yana...su ari jumaat ari tu elok2 habis peot..huaaa...sabtu boleh puasa kn berhati2 pas ni..hihi..jgn terlajak..

Nurul Akmal said...

aloooo comel yang amat...

sukasukatulis said...

adakah nama "aida" tuh nama aku?? wakakakaa~ aku suka ayat mak ko~ wakakakakaka~

YanaMIB said...

haa nama ko laa..aku ada sorg je kwn nama aida..hahaha mengong!

eima said...

cepatnye period dik oi .. aku ni yg tak nyusu sepenuhnya pun 5 bulan gak ... sah ko mmg subur kiki .... hati² ye ...

so sahur pe tghari nanti ??

Finaz Jaafar said...

hello !! lme tak komen sini..slalu baca je..hehe..


wahhhhh...bia btol..subur btol anda ni..hehe..
klo dah terada nanti redha jela..hikhikhik

sukasukatulis said...

kah kah kahh~ ko kira okla 5 bulan br cik P nk dtg.. aku aritu lepas bersalin si hadif, dlm 3bulan cuti dah dtg P... giler advance kan... wakakaka~

hati² ye puan yana... hahaha~

Mr feckry said...

berapa tahun mahu gap

Salmi Khairil said...

salam perkenalan..tak pe beraya awal, nanti hujung puasa seronok sikit dapat merasa raya yang bebetul..

nabilah_2908 said...

ala..la...comelnya dia...elok je duduk macam tu..huhu.. :)

alahai...biasanya kena awal bulan..akhir nanti pun kena gak..jenuh la nak mengganti... :)

aizamia3 said...

samalah kita.. ;)

aTy _faRed~ said...

same ar...pose tahun lepas baru ngandung..pose tahun ni anak dah masuk3 bulan..yaaeeeyyyy...:)
yer ar..serik kene 'siang' tu tak hilang agi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015