Jul 11, 2012

Wordless Wednesday #28 | Kupon McD~!!

~klik gambar~


Selamat menjamu selera!  (^^,)





p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << akhir bulan ni tamat weiii!! grrr~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Anum said...

jom2

Mila Ahmad said...

Hujan terus lapar -.='

Adylia Qarissa said...

kalau free lelaju je klik ;p

hazman fadzil said...

perasan gak benda kat fb semalam.... confirm Mc D penuh la nie... ehehhehe

aTy _faRed~ said...

baru makan semalam..tapi rase nak lagi...esok ley makan lagi..heheh..eerrr..tapi makan fast food selalu tak elok tuk penyusuan...hurrmmm...

nabilah_2908 said...

dah beli nasi goreng...baru teringat pasal kupon ni..huhu.. :)

Fai Shaklee said...

yeay, mlm ni tak yah masak... makan mcD.. hehe :)

maszull said...

assalamualaikum yana....sedapnya mkn MCD...:)

cha said...

i tak pnh try lg chicken foldover ni nmpk mcm tak menarik je huhu :p

aizamia3 said...

nak try.. adakah sedap seperti yang digembur2kan..

eyjalukman said...

tgk terus lapo ==' kat mersing tkde mcd acaner ? Y___Y

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015