Jul 12, 2012

Belajar Pegang Botol =)

 wahh pandai tengok kamera tau...ikut perangai sape lah haiiiii~ =P

Time bagi Zafirah botol ni kena sentiasa tengok jugak...kadang² dia macam terlepas...yelah baby mana reti nak pegang² sangat kan...dah la botol tu besar gedabak...bagi dia besar lah...bagi kita cenonet je botol tu...ngeee~



 muka ahli syurga..bersihhhh je   =)



"apa mama ni amek gambar orang tengah mamam..."






haaa time ni dia dah mula malas nak pegang...tak lama lepas tu dia lepas je tangan dia...kasi terlentang...tapi lidah terjuir² sebab tak dapat susu...lepas tu merengek, mencebek mintak disuapkan botol tu...haiyoo gigit tau la!  :-D


Lagi 2 hari Zafirah masuk 5 bulan...mesti lagi banyak perangai baru dia nanti...can't wait! yeyy!!  ^__^








p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << akhir bulan ni tamat weiii!! grrr~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

19 comments:

Pn. Sheila@CC said...

waahhh... dh pandai pegang botol la zafirah... minum byk2 tau... :-)

Cik Tqah said...

haish..geram nengok

nabilah_2908 said...

hehe..comel.. :)

Nory Zoulkefle said...

comelnyer...dah pndai pgang botol yer..

aizamia3 said...

akak pun tunggu dak Nuha membesar.. ;) walaupun no. 3 tapi tetap teruja..

zuhaida said...

atototo comelnya baby. mata dia bulat, hehe :D

Aku Ibu Muda said...

gud girl!

aTy _faRed~ said...

cerdik budak tecit ni...:)

eyjalukman said...

hati2 taw kak yana bg zafirah minum botol susu sbb takot kita terleka dy plak tersedak susu.

comel betul mata dy :)

maszull said...

assalamualaikum yana...cute nyer dah pandai pegang botol sendiri yer...:)

Yana Libra said...

comel..panjang jari2 dia..hehe~

Lya Colours said...

kene tengok2 kan. takut tercekik susu plak. byk kes budak2 tercekik susu sebab tu la, pengang botol sendiri, lepas tu susu tak telan habis, and dalam keadaan baring pulak tu, susu tak turun. wah pandai pulak kann. haha. takpe sharing is caring gitew. hehe

dzafira said...

Mata Zafirah mcm ikut mata papa dia la.. hehe.. Bagus kak yana ajar anak berdikari.. hehe :D

eima said...

wahh dah ade perkembangan terbaru budak bambam ni ...pas ni leh la tgk mama die memasak utk zafirah plak ....lg sebulan je

wanda arry said...

comey oke dia ni..geram2..nk gigit2 pp dia boleh x k.yana ?

CINTA UNTUK KITA said...

salam..

tempahan biskut raya dah bermula.. :)

jom tengok..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/tempahan-biskut-raya-kini-bermula.html

hazman fadzil said...

Hurmmm.... muka berselera je si Zafirah minum susu nie....hehehehe

Bazilah (^0^) said...

Pandainye :)

mrs kayrul said...

anak kayrul dah 8 bulan pun tak suka pegang botol sendiri..kita plak yg kena pegang sampai dia abis..adoi la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015