Jul 26, 2012

Belajar Bawa Kereta


Bila kat traffic light ni lah kerja papa...ajar Zafirah pegang stering...eh aku dulu kecik², baby² ayah aku ada jugak letak aku kat driver seat...sebab tu kot aku terer bawak kereta...lalalala~ *tiba²*  v(^__^)"




"kita dah pandai pegang stering..yeyy!"


kecik² ni belajar pegang stering je lah dulu ye...sok dah besar sikit kita belajar pusing² stering pulak...wakaka~  =P





p/s::  malam ni berbuka kat opis MIG...ada sesiapa yang join?  =)

p/s:  siapa ada facebook jom tolong like gambar ni >> http://on.fb.me/LfxC6P << lagi 5 hari je nak habis! urghh~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Huda said...

geramnya nengok pipi dia...

eima said...

kat trafik lite ok ...tgh bw keta jgn ek...

dulu fahim slalu gak main kat stereng tu tarik itu ini ... last2 viper rosak .... hahahha hati hati

Anum said...

comelnya

Adylia Qarissa said...

jenuh la pasni dia nak bawak kete jer..meragam la nanti hehee

Ujang9897 said...

sapa tak baca abis mesti komen...

"yana bahaya la drive letak baby situ"


=)

aTy _faRed~ said...

haaa..tunggu ar anak i besau sikit..macam ni ar nanti gak..:)

POSH76 said...

amboi2 pandai dah nak bawak keta yer...comeilaaa

mrs kayrul said...

lepas nie boleh ganti bawa kereta ye bila mama penat..hehehe

hazman fadzil said...

Hurmmm....tak dapat la jemputan buka puasa tue... layan bazar je la nampaknya...huhuhu

fatihiah said...

ahahhh!! comel! headband samalah macam Baheera! :D

PinkUmmi said...

ajar anak awl2 pegang stereng nti dh bsar leh jd drifter hehehe :)

Hidayah Bach said...

hai..
tomei2 bb dia..!
:D

wahhh..berbuka kat opis MIG..?

dapat jemputan ek..?

bestnye...

nti letak gmbr bebanyak ek...

;)

maszull said...

assalamualaikum yana...dah semakin2 tembam n comel nyer zafirah ni...:)

PUAN SUE said...

wah..dah pandai bawak kereta yer..

headband tu same ngan aqilah..tapi mak su tak bagi pakai..dia kata ketat,,so simpan aje lah..hihi

Nyamuk Terbang said...

lpas nie bleh bwk mama ngn papa dia pulak la

anif abdullah| AA said...

comel bdk ni..lpas ni sure dah cekap.haha

nabilah_2908 said...

suka dia dapat pegang stering... ;)

Eera Shera said...

muka happy je zafirah..nk bwk papa pegi mana tu

Nurul Akmal said...

alooo comelnyer...

Eca Dwinky Asha said...

nak kemana baby girl tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015