Aug 14, 2010

Red Devil Juga Bercuti

Red Devil atau lebih dikenali dengan Manchester United....betul kan??  ada ke readers aku peminat fanatik Man Utd??  Aku sokong Arsenal *padahal tak kenal pun pemain Arsenal....miahahaha~*

Seperti yang diketahui umum, pada bulan Ramadhan, para setan telah diberi mandat bercuti sebulan...

Adakah ini bermakna, Red Devil juga perlu bercuti?? *apakah*













MIAHAHAHAHAHA~   cute je setan itu...*waklu*    kompem aku kena cincang sampai lumat dengan peminat² yang begitu fanatik dengan pasukan ini...



lalalalalalalalaaaaarriiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkssssssss~  \/(^_^)





*gambar dirompak dari profile pic. dak encem...xoxoxo~ *










P/S::  Hari ni aku berbuka kat Shah Alam (bajet pose je)...together-gether dengan ex-office mate aku...kalau ternampak kat bazaar area stadium tu tegur² la...ai ni femalu ala ala princess...jalan tunduk je...huakakaka~ *lempang laju²*


21 comments:

Fitrah Adnan said...

nasib baik sy peminat chalsea...huhuhu..salamat akak...

ct odah said...

uish rindunyer nk g bazar kat stadium tuh..kim slm ngn org bazar ek..hehe

cipan said...

sy peminat red yana....

huhuhuhu :p

y@n@ M!B said...

:Fitrah Adnan:
wah chelsea..ehehe~ =)

y@n@ M!B said...

:ct odah:
haha boleh lak kannn -__-'

y@n@ M!B said...

:cipan:
sy pula feminat red cipan =p

nabilah_2908 said...

sy tk minat bola....hehe...

p/s : ada award utk kamu.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HUTANG TERAKHIR

sugar2 kapas strawberry said...

tgh pk gak ni..nk mkn pe bukk pose nti..haihh

lionteen said...

lionteen pun xpose..
hehehehehehe...

nk buke pe yek rini?

ribena.illina said...

hahahha! gud3!! zra pon xsuke MU..tapi terpakse sokong MU sbb dah deal..huaaaaa! xske3!! hehehe

paan sabri said...

sebulan la MU xjadi red devil.. hehe..

Mr Noble said...

haha! lawak betul gamba tu :D

Along Tapa said...

MU mmg patut cuti sebab aku still takleh time dia titik chelsea 3-1 aritu...hehe...

Shah Alam??tak jumpa la...aku kat melaka still boleh berjalan dengan penuh comelnya sebab orang tak kenal....hehehe~~~

Blog nostalgia budak Muor - Aku dicuit

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908 :
oh tenkiu..nnt ai amek =)

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
haha rambang mata tgk makanan =p

y@n@ M!B said...

:lionteen:
wahh ramainye geng! ^_^

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
ceh..dah abes deal sok boikot MU blk..muehehe~ =p

y@n@ M!B said...

:paan sabri:
tu lah..heee~ =)

y@n@ M!B said...

:Mr Noble :
cute kn setan tu..ngeee~ =p

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
rugi la ko xjmpe aku..*apakah* ^_^
bazaar kt stadium best weh..banyakkkkk choice...huhuhu~

Wan Gerrard said...

Gerrard baru lepas pergi..sakit mata tengok banyak sangat menu..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015