Aug 16, 2010

Posh76 Giveaway Anniversary 2010

YES! my beloved (blogger) sista telah menganjurkan satu giveaway! weewwittt~  teruja ouh! Giveaway diadakan sempena bulan anniversary beliau...yeayy! \(^_^)/

Memang seronok bila dah kawen...boleh celebrate anniversary bersama-sama tanpa perlu risau fitnah manusia sebab....hei dah kawen maknanya hubungan dah halal kan....daripada yang belum kawen duk sibuk jugak nak celebrate anniversary...apakah? *macam la aku tak pernah buat..haktuihh~*  @_@

Masa mula² kapel dulu ada jugak la celebrate anniversary kunun² 'sudah setahun bersama'...sangat poyo bila teringat..huakaka~  bila dah masuk tahun ke-2, ke-3, seterusnya, anniversary pun tak hengat bila daaaa...hahahahahampehh! =p


"tak romantik la ko ni yana..."

"tak sentimental la ko ni...mesti la kena ingat anniversary...baru feel kapel..."

*terdengar suara² sumbang memenuhkan tahi telingaku!*


aahhh tak penting semua tu!! yang penting dan yang paling patut ingat ialah tarikh aku dinikahkan dan disahkan menjadi isteri orang...HAH! yang tu baru feel kalau nak celebrate babe!! tol tak sis Posh?? wahahaha~  *itu ayat gatal namanya...blueh -___-'*


Andainya aku sudah berkahwin, dah jadi bini orang, aku INGINKAN ANNIVERSARYku disambut dengan penuh kesederhanaan, tetapi akan diingati sampai bila²....aww~  *err anniversary dan honeymoon dua perkara yang sangat berbeza kan??ahahaha...konpius jap...=p*

Setiap kali anniversary haruslah melancong ke tempat² peranginan atau membeli belah yang mabelesss...tidak semestinya oversea...in-the-sea pun boleh! miahahahaha~  *mamtik laki aku nak pikir tempat*
Sebabnya anniversary adalah setahun sekali...jadi tak salah untuk bajet pergi melancong merehatkan minda dan fizikal sekali dalam setahun...jadi sudah tentu tempat yang dituju perlu menarik! ^_^







HAHAHAHAHA~  memang tak menahan kaooo macam takde adventure lain nak cari...huhu~




Sekian, itu saja fantasi yang aku boleh fikirkan buat masa ni..hehe~  Bagi detail² kang muntah pelangi korang baca...lalalala~

Demi menutup slogan, daku akan tag seorang rakan blogger yang aku rasa boleh share fantasi yang menarik juga....Dipersilakan dengan segala hormatnya....

cik Julyarnis!!

wewiitttttttt~  \(^_^)/







P/S:  Start dari hari ni balik kerja kul 4.45pm...yeayy!  Thank Mr. Alan, my superior...sangat memahami walaupun beliau berlainan agama dan jantina..suka suka suka! ^_^

19 comments:

POSH76 said...

bess jugak ut entry ni....future laki hang pun pandai merempit naa....thanks yer sudi joint my GA...cayalah sis & moga2 cepat naik pelamin taw...good luck hehe

lionteen said...

sm la lionteen...
mule da lupe tarikh2 tu..
hehe..

meo_apakah? said...

aniversary apekah?
huhuhuhuhu...

meo_apakah? said...

aniversary apekah?
huhuhuhuhu...

Hamzah Ian said...

hahahaha!! hahahaha!!!


nape la gua bace nak tergelak nie!!!
hahahaha... lawak ah ko ni..

Along Tapa said...

wei wei wei...anniversary tu apabenda???(buat2 blank).... :p


Blog nostalgia budak Muor(takde post baru)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
dia dlu mmg rempit pon..hoho~ thanks sis! xoxo ^_^

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe..maleh kn nk ingt =p

y@n@ M!B said...

:meo_apakah?:
anniversary tu mcm makan apam balik...lalala~ =p

y@n@ M!B said...

:Hamzah Ian:
haha 1st time org ckp entry aku lawak....?? =p

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
ni sorg lg..meo the 2nd..anniversary tu apam balik la..lalala~ =p

syahira ariff said...

semoga berjaya giveaway ni sis
sambut anniversary dgn berbuka puasa style candle light bagai pun sweet gak

bila la sy plak alami kebahagiaan mcm tu
heee~

Anonymous said...

riler la der...wa bukan mat rempit..wa mat motor la...(~_^)v

mizz sue said...

KELAKAR LA YANA NI..TU YG SAYANG KAT BLOG YANA NI..KAT YANA PUN SAYANG JUGAK...HIHI

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
hoh yg siap candle light tu bakal menyusul..hohoho~ =p

relek syahira muda laghik..huhu~ ^_^

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
ouh silap eh..huhu~

y@n@ M!B said...

:mizz sue :
wah tenkiu su..i lap u too lah ^_^

lionteen said...

ade samting tu yana kat blog lionteen:)

http://lionteen-me.blogspot.com/2010/08/super-dooper-lucky-draw-sape-yang.html

Amni said...

saya juga join ni.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015