Aug 7, 2010

Berukband yang Sangat BERUK!!

uurgghhh menci menci menc!!

aku tak dapat nak update entry yang baik hari ni sebab keadaan broadband yang lembab kalah siput b**i....tak boleh nak upload gambar!! grr grr grr~

so entry ni cuma luahan rasa geram sebab tak dapat update entry yang bergambar...


tu je...


sekian....


aku nak pergi kenduri tahlil untuk arwah unyangku dan mana² saudara² yang telah meninggal dunia + sempena menyambut ramadhan next week....tahlil berlangsung di rumah arwah moyang saya di Sg. Tua...





Assalamualaikumwarramatullahiwabarakatu~






P/S:: ini entry aku yang palinggggg pendek...aww~ -__-'

20 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

alhamdullilah..bb x buat hal :)

Along Tapa said...

encik berok aku belum menyerlahkan keberokannya lagi...harap jangan dia menunjukkan warna sebenor dia dah le...wei..ko pegi sg tua bukan nak bagitau...baru ingat nak ikut~~~lalala~~

Blog nostalgia budak Muor - Satu dibalas tiga

Mr Noble said...

berukband.. that was my experience with celcom. fix line jugak yg stable habes!! :D

meo_beruk said...

beruk ade buat band?

teringin nk dgr lagu mrk?

the 'berukface'?

ribena.illina said...

wah wah wahhhhhhhhhh!!
entry pendek..
zra skeeeeeeeeeeeeeeeee amat
bleh geng! hahahaha~

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
kita x beli lak tenet 4 bb tu..hehe~

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
ntah la aku pn xphm tetibe semlm dia wat hal..hehh~

len kali aku ajak ko yeh..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
dh register streamyx tp xde feedback pape pon..nyampah lak tggu lama²..huhu~

y@n@ M!B said...

:meo_beruk :
hahahampeh meo nih..dia tggu cipanface kuar album dlu..hehe~

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
yeahh...sis try wat entry pendek² lg yeh...huhu~ =p

syahira ariff said...

sis buat disk cleanup tak?
takut berukbeng dah full kapasiti dia

Anne Boleyn said...

salam...

alahaaaii sian nye lah. marilah kita bertukar kepada streamyx. konfem tak de masalah camni lagi. :)


btw, thanx sebab datang belog anne boleyn tinggal komen. keep in touch yaaa.

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

Mr feckry said...

la..lu pun senasib dengan gua

lionteen said...

klau bruk,mmg lembab sikit..
hehe..

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
disk cleanup cane?? hehe~

y@n@ M!B said...

:Anne Boleyn:
huu mmg ada cita² nk tkr streamyx.. =)

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
tsk ada yg senasib gak ye..huhu~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe sian bruk dipersalahkn =p

Mr Noble said...

y@n@ M!B,
dulu register kat shoping komplex pon camtu gak, tunggu2 tak mai pon org tu. last2 pegi kat kedai telekom & register balik. pastu baru dpt internet.

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

apa dosa seekor beruk dalam hal ni? haha. kesian2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015