Aug 12, 2010

Perilaku Berdasarkan Tarikh Kelahiran Islam

Bukan lah aku yang menilik....tapi Facebook...ngahahaha~   Tak tahu lah boleh percaya ke tak...layannnn~




:: Motif highlight tarikh lahir tu adalah untuk memudahkan kawan² sekalian menghantar hadiah...oh ai memang suka publisiti...muwahahaha~ \/(^_^) ::





:: Terus korang takmo wish besday aku dah kan T___T ::





Memula tengok agak sentap jugak la...terasa moral down gilerrr macam, "ish kejinya aku ni...Y__Y"
Tapi aku ramai kawan...pakwe pun tak pernah bertukar since lepas sekolah...and soon to be future husband....*motif?*   mana ada lelaki boleh tahan dengan perempuan jahat kan...tehee...punya la berfikiran positif nak sedapkan hati.....^_^

Bila fikir dan fikir balik..."jadahnya nak sentap...apps je ponnnnn...ish³"(-_-")


Cara terbaik untuk tahu kesahihan apps ni, kena tanya pada kawan yang paling rapat dengan kita...yeayy! percaya kang takut lari pulak akidah...ish cannot cannot.....

Dan untuk menghilangkan rasa sentap, saya cuba lihat watak dak encem ai pulak....*wink²*



:: Lagi 3 bulan ye kengkawan sume...lalala~ ::




:: Syukur syukur...memang layak sangat lah jadi bakal somi...weehehehehehehew~ \(^_^)/ ::




Serta merta hilang rasa sentap tadi...ngee~  terus minda saya berfikir dengan sangat positif,  
" Allah itu Maha Adil..mana mungkin wanita jahat digandingkan dengan lelaki yang cukup sempurna sifatnya....wanita jahat untuk lelaki yang jahat, dan sebaliknya...."  

wallhu'alambissawab.....tak tahu saya nak jawab @_@


Atau jika betul lah sifat saya memang jahat *contoh je, sila jangan boikot saya!!*   dak encem ai tu adalah pasangan yang paling ideal...awww~   kenapa?? sebab mungkin dia boleh membimbing saya ke jalan yang lebih diredhai....amin~

Selalunya kan dalam berpasangan tu mesti ada pro and contra...err gitu eh ejanya?? huhuhuhu~

Yang penting, 'jangan percaya dengan apps bodoh kat tenet tu!hehh buat rosak iman je'  Berusaha je untuk jadi yang terbaik disisiNya...Penilaian dari Allah adalah lebih penting dan lebih baik daripada penilaian dari manusia...sebab manusia boleh jadi bias!  not fair  -____-'

Bukan semua orang suka kat kita atau  Kita tak boleh puaskan hati semua orang-- ayat artis yang glam  ^_^










P/S:: Daripada korang duk gosip aku, buat rugi pahala bulan puasa ni, baik pi beribadat ke....rasa² nak gosip tu terus tekan button 'X' kat atas nunnn pehtu pi lawat blog orang lain pulak ye....huhu~ \/(^_^)

40 comments:

Mr feckry said...

gua kureng la kalau facebook punye predict..pasal owner die yahudi kan

Lya Colours said...

haah betol2 ckp org di atas
tp tetap guna pesbuk
nak main game
hikhikhik

nabilah_2908 said...

ala...x salah kalau nk layan apps kt fb ni...tp jgn la percaya..just suka2 jer....tul tak..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAH..I'M SORRY

mizz sue said...

ehemm...ehem...ade bau nasi minyak la..

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
btol gak kan..hehe~

y@n@ M!B said...

:Lya Colours :
hehe lama dh xmen game kt fesbuk..tkt leka xbuat lak kojo..huu~ =p

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
btol³..suka suka =)

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
ehem ehem =p

Along Tapa said...

tu rabiulakhir dgn rabiulawal...kena aku yang lahir 23zulkaedah ni cemana lak??hahaha~~~

meow2 said...

hohohoho... sek baek tak ngorat :p

(copy paste dr comment kat fesbuk)

makdara TERDIVA said...

dah lame x layan kuiz2 sengal kat fesbuk tu..

main game pun dah lame pencen..

rase mcm nak tutup je fesbuk tu..

tapi rase sayang plak nnti dah x tau perkembangan kawan2 yg lain.. :)

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
ko try la check plak..klik je kt 'facebook' tulisan kaler biru tuh..hehe~

y@n@ M!B said...

:meow2:
still majuk dgn meo..(copy jugak dari komen kt fb) =p

y@n@ M!B said...

:makdara TERDIVA:
oh jgn smpi deactivate..rugi la plak..ramai kwn kt c2 =)

embun d tengah malam said...

slamat berpuasa

POSH76 said...

nak merosakkan jer ni....tahun depan leh kasik hadiah hehe

lionteen said...

kontra btui..
mmg ssuai..
org ckp,klau kontra ngn pasgn kite,jodoh pjg..
hehe..

ala sis..
jgn la caya sume tu..
hehe

DuniakuAbstrak said...

layan boleh percaya jangan..tp kalau app tu bagi tau ko ni sengal 50:50 jugak la aku taknak pecaya..hahahaha

Q said...

tipu je boleh buat byk kali jawapan lain2. hahaha

manggosteen said...

memang slalu maen quiz n predict kat fesbuk..
seronok..walaupon tak bley percaya..

JULYA said...

eh mane tau ni baru nak gossip cik yayna
hehe
juz joke
alah nak kate org baik utk org baik pun tak jugak
bukan nak menyangkal
cume terfikir
mcm mane pula klu seorang pelacur yg bertemu jodohnye dgn seorang ustaz yg ingin membetulkan diri pelacur tersebut
n pelacur tu pun nak berubah
renung renungkan
dan selamata beramal

Along Tapa said...

kalo aku ada facebook lama dah aku buat... "-_-

ribena.illina said...

hahahahaha! ye dop xcaye sis?
ntah2 tdo pon tangan atas kepala
hehehe
gurau2 jekkk..=D

zra nak tryyyyy wat gak laaa
heeee~

JULYA said...

anda d tag utk kontes
http://blogjulya.blogspot.com/2010/08/apa-perlu-melati-makan-untuk-kurus.html
tq

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam :
tq..slmt berpuasa 2 u too =)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
tu yg nk tau tu..yeayy! =p

y@n@ M!B said...

:lionteen:
jodoh pjg?amin amin..hehe~

xmo caya tp terpengaruh..buleh? =p

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
haha aku anggap la ko puji aku..lalala~ ^_^

y@n@ M!B said...

:Q:
tp yg ni buat byk kali jwpn sama gak..adeh~ -_-

y@n@ M!B said...

:manggosteen:
seronok tp kdg² terpengaruh gak..cam dlm kes ni la..hoho~ ampeh tol

y@n@ M!B said...

:JULYA :
oh mmg ada yg dpt jodoh cemtu..maybe hati dia baik kut..so dpt la org yg berhati baek gak..hehe~ =)

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
lorr ko xde fesbuk ke..br nk add..ngee~

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
sila sila buat..mmg merepek..haha~

Anonymous said...

Nice fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
assignment?? err ur welcome =)

zhOprenIa said...

hahaha..style la ayat nak sdapkan ati tu.. application je pun.. kan ?

Mr Noble said...

jgn percaya. takut jadi dosa lak nnti

y@n@ M!B said...

:zhOprenIa :
hehe style eh..ngee~ apps je..mmg sgt ampeh sbb tersentap jap =p

y@n@ M!B said...

:Mr Noble :
orait..xcaya dh skrg =)

Pengobatan kencing manis said...

subhanalloh.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015