May 2, 2014

Celebrate Annyversary at Pizza Hut....weeeee~

Assalamualaikum...


Entry tertunggak kekdahnya....iols busy menolong mengurus majlis kahwin adik ipar....semalam pulak cuti hari pekerja...blogger pun pekerja jugak....kan? ngee~


oke sambung la balik cerita anniversary yang dah basi....hahaha~   jemput lah baca kisah yang terjadi di malam hari ulang tahun...ewahh~   takde romantik² pun....LOL~  :p


 Terserlah kebahagiaan di wajahku....sebab dapat merasa menu terbaru Pizza Hut...bahaha~   taste of Italy....sedap sangat! ada la satu ingredients dia aku tak berkenan....tapi overall sedap! puas hati perut aku dapat makan pizza hut free malam tu...wakaka~


 Zafirah pun eksaited sebab banyakkkkkkkkkkkkkk belon! (^^,)


tetibe ada blogger lain...


krik krik...krik krik...


celebrate aniberseri lah sangat kan! kahkah~   padahal kebetulan je malam aniberseri tu dak encem dapat jemputan food review pizza hut...aku follow ler sekali...bab makan memang susah aku nak tolak! especially makan free...lagi aku mintak nak join....kehkeh! :p


nak tahu sedap ke idak menu baru dorang, tunggu update dari dak encem, hazman, ciklily, yana yassin, mawardi and siapa tah lagi bloggers yang datang hari tu....aku tukang makan je...mihmih~  :p


Lepas makan ingat nak tengok wayang...cerita Spiderman 2...oh malam tu dinner Pizza Hut kat Pavillion...kelassss! pastu memasing tak familiar area situ...tak jumpa wayang kat mana....tanya guard tah mana² direction dorang bagi...ada kata tingkat 3...ada kata hujung sekali tapi satu pun tak betul...grrr~   last² balik je lah....lain kali la pulak tengok wayang....dah lama jugak tak bawak Zafirah tengok wayang...tah hape la perangai dia duk dalam tu nanti...pffttt!


oke tu je nak cerita....


babai~!  (^^,)






p/s:  mengantuk~  @_@

 Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Chekgu Azrine said...

Happy anni sis!!
Semoga berkekalan

hazman fadzil said...

Laa....kalau tahu nak tengok spiderman boleh pegi sekali...tapi malam tu perut gua dah kenyang sangat sebab ada 2 food review....klakar pun bila ingatkan babak salam dengan Zafirah tu...hik3x

eima said...

hebat ujang dpt pi buat review pizza baru

nurul harnani said...

ohhh pizza hut review skali dgn aniversary ye. bestnyaaaa


btw selamat ulangtahun. smoga kekal slamanaya :)

cinet said...

Makan pree sape xnak kann....heaven kott..heee

Cik Puan Eka said...

happy annivesary kak. Rase kejap je masa berlalu kan, dr akak zaman tunang, kawen, pregnant, ada Zafirah. Hehehehe

Tak rasa lagi Pizza Taste Italy ni. Tengah diet hahahaha

MissNadia said...

wa bestnya... mmg best kalau dapat makan free

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015