May 20, 2014

Dataran Helang, Langkawi | Tempat Wajib Singgah Bila ke Langkawi

Assalamualaikum...


 Hari pertama sampai Langkawi dah pi sini...lepas check in hotel terus datang sini...dah petang pun...dalam pukul 6 gitu...dapat la tengok sunset...


Macam biasa tourist guide dak encem sendiri...dia sorang je expert jalan² kat Langkawi...hewhew~


Takde apa nak dibebelkan untuk entry ni....moh layan gambar je...


selfie...monofie... ^_^




 lovebird...auww!



 ye saya tahu pipi saya tembam....lepas balik Langkawi dah kurus tau! percayalah! hahahaha! >_<


 ramai betul orang time ni....kena berebut² untuk dapatkan port cantik untuk bergambar...pfftt!




k tu je nak cerita...kat sini memang amek gambar dengan helang gergasi tu je...pastu tengok sunset...nothing much to do...


(^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Chot said...

never been there..aaaa...bila lagi nk jmpa and date dgn helang tu xtau la..belom smpai rezekinya..
Tapi gambar sunset tu cantek kan?

Chekgu Azrine said...

Dapat posing pun dah best

Fazleyatul Aini said...

kene p time bukan cuti sekolah baru tak ramai gamaknya

hazman fadzil said...

perghh.... snap gambar ala panorama gitu... bagus gak amik ngan smartphone kan....kalau ujang snap mesti gegar.....hik3x

aizamia3 said...

tak lengkap kalau tak ke dataran helang tu kan.. ;)

MissNadia said...

kena bergambar dengan helang.. tu trademark langkawi :D

mrs kayrul said...

rasa nak usung helang tue bawak balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015