May 28, 2014

Wordless Wednesday #39 | Mimik Muka Zafirah

Assalamualaikum...


Dah lama tak buat entry WW...last entry WW aku dulu bulan 10 tahun lepas...KLIK~


eh kata wordless yang ko bebel lagi tu dah kenapa??! ceh~  (-_-")


shhhhhhhhhhhh!




Lokasi: Langkawi International Airport


Zafirah boleh melasak sampai basah baju sebab berpeluh! before naik flight aku tukarkan baju dia...kalah retis tau sehari 4-5 kali tukar baju...hehh~








p/s:  susah la nak buat entry wordless sekarang...tangan ni gatal betul nak menaip...rasa kosong sangat entry aku kalau takde bebelan...betul tak?? bahahahaha~  :p

 Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

mOoN IzzaN said...

alolololo...duck face tu comel..

Fazleyatul Aini said...

wah pandai muncung mulut sekarang
ikut siapa ni hahaha

msredcheesecake said...

sukati je buat macam lantai umah sendiri...hheee... retis kene kontrol ayu...

eima said...

comey betui ... dah la tembam ....

Julia Johari said...

mommy zafirah....kita rindu lah ngan zafirah...comel yg amat tang pipi tuh haishh geram nengoknya...yana, seronok kan letak gambar anak byk2...rasa tenang jek...rasa mcm julia dah lama x buat tempek gambar anak byk2...haishhhh...

p/s yana tq sgt2 komen membina ttg blog julia...mmg julia pun prefer pop up window komen sbb lg cepat...tp julia sekarang suka kadang nak balas komen terpaksa guna embedded komen...sbb ramai dok tanya kan...nak reply asing takut diorang x baca jek...xper kut guna embedded dulu...nanti senang nak tukar pop up balik...lg best kan nak komen. TQ yana :*

My Aisy said...

hehehe...mulut sangat memainkan peranan...comel sangat...

aizamia3 said...

buat aksi apa pun dak Zafirah tetap comel.. hehehe.. ;)
betullah.. kalau WW memang tak best kalau gambar semata2.. mesti nak cite.. dari pendek dah jadi karangan macam nak exam kekdahnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015