May 23, 2014

Jalan-jalan Pantai Chenang, Langkawi

Assalamualaikum...


Lepas naik cable car, papa ajak jalan² area Pantai Chenang...saja amek angin laut sini...akan datang orang tanya, "pernah pi pantai Chenang??"  boleh la jawab dengan vangganya, "PERNAH!!" pastu siap tunjuk bukti dalam blog...bahahaha~   :p


Pantai Chenang ni pun a must visit place bila ko datang Langkawi...tapi untuk bermalam Kuah is better...bagi aku laaa....


Kat sini kitorang just jalan² tepi pantai je...tengok ragam orang...tak ramai sangat orang masa ni...dah kata bukan musim cuti sekolah kannn...  :)


Meh la layan gambar² sinetron je...huhu~


lovebirds ♥ ♥


panorama :)


lovebirds lagi...muntah la korang asyik ngadap gambar aku je...muahaha!


Zafirah menikmati mango lassi...sedap! eh aku perasan Zafirah suka betul buah mangga, jus mangga...elok ke eh bagi bebudak makan mangga selalu?? bukan ke mango ni acidic?? mohon pencerahan..  :)


posing ni buat aku nampak gemok....! T_T


posing dengan bendera pun jadi lahhh... ^_^


err tunggu besar sikit lah ye Zafirah baru boleh naik jet ski...insyaAllah mama bagi...insyaAllah ye...mama is overprotective sometimes...ngeh²~  >_<



saya TIDAK peknen! *kena mention awal² taknak pisang berbuah dua kali...T_T*


santai je entry hari ni kan?? tak payah juling mata nak baca apa aku membebel...kohkoh~











p/s:  sentiasa bersangka baik pada orang...  :)

 Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Tihara said...

cantik juga yea suasana pantai kat sini :)

juls julie said...

salam ziarah..

cantiknyerrr... x penah lagi sampai kat pantai2 kat penang tu...insyaallah ade rezeki..thn depan la kot..heheheh

Fazleyatul Aini said...

wow lovebirdddd hahaha

Allene said...

ada ker orang cakap mu preggy yana.. bahahaha kurus keding cmtu. issshhh...

aizamia3 said...

takpe.. taknak pandang dak Yana dengan dak Ujang.. pandang je keliling gambar dorang.. hehehe..

My Aisy said...

bestnya duk tepi pantai...cam sedap jek manggo lassi tu...tak tau la baik ke tak...bukan manggo banyak Vitamin c ke...cuma manis ke tak je la kot...tah saya pun tak tau...mohon pencerahan jugak la...

Cik Umie Artoqiemie said...

peknen ke?? *saja je tanya hahahha*

Julia Johari said...

arghhhhhhhh jeles tgk entry yana hahahha...nak pi langkawi tp tak tau bila lagi...jom pi kilim geopark yana hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015