May 8, 2014

Beralih ke Fasa yang Baru...Alhamdulillah...

Assalamualaikum...


 Sampai dah stok Ephyra semalam...beli 1 karton dulu...permulaan baru gitu  :)


Atas sokongan husbeng dan sokongan rakan seperjuangan....Aty...ewahh seperjuangan sangat! kohkoh...aku cabar diri sendiri untuk beralih ke fasa seterusnya....kemain ayat aku....jadi dealer Ephyra je pung!  (^_^)"


Semoga fasa baru ni lebih success dan dipermudahkan urusan olehNya...amin~


eh orang Bangi, Putrajaya, Serdang....mai lerrr beli dengan iolsssss...kita bagi harga kasih sayang sesama kita...ewahhh! tengah mega sale ni lagi lerrr untung korang borong Ephyra....beli stok untuk setahun pun bagus jugak...eh! :p


Hari tu ada orang mintak COD dengan aku...tapi sebelum ni aku tak simpan stok...sekarang dah simpan stok boleh lerr nak COD bagai....selagi tak menyusahkan aku, takde masalah pun nak ber-COD ni....kalau menyusahkan, aku akan suggest pos je....huhuhu~


emel me at ctliyanaDMIB@gmail.com
atau boleh juga
sms/wassap 0133618800


Kepada yang dah beli, enjoice your Ephyra!!! (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul2 berkesan nie

hazman fadzil said...

whoaaa.... lepas nie jenjalan pakai baju ephyra la yea.....

Umie Artoqiemie said...

EPHYRA EPHYRAAAA

NS said...

kat taman melawati boleh COD gak ke? boleh kite berkenal-kenalan skali.. kehkeh...

My Aisy said...

ephyra...ramai dah yang gunakan...terfikir gak nak test..emmm...

MissNadia said...

wow banyaknya.. bagus-bagus.. nanti boleh juga cuba ni

Fazleyatul Aini said...

gud luck bisnes beb

Mawardi Yunus said...

mintak 2 eh huhu

Aty_Fared said...

Gud luck babe... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015