May 14, 2014

Bila Zafirah Pegang Kamera

Assalamualaikum...


Zafirah sekarang dah pandai nak snap gambar sendiri...guna kamera fon je...dslr besar dan berat...lagipun dia tak reti nak tekan button yang mana...hewhew...bijak betul bebudak sekarang....especially tang gajet...pheww~  pastu memory fon aku penuh dengan gambar² yang Zafirah dah snap....grrr~  


Nah aku tunjuk korang hasil 'seni' anak dara aku tu....  :)













Last but not least....

















SELFIE!!!!


mama tak bersalah dalam hal ni....tak pernah lagi aku posing selfie....pengaruh siapa ni nak??? teacher?? eh! >_<


kbye!







p/s:  entry ni sepatutnya ku publish hari Isnin...tapi lupa...syok sangat bercuti kekdahnya...huahua! cerita cuti² Malaysia later² aku update...tangan cramp lagi ni....kahkah~  :p

 Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HAHAH BLEH TAHAN GAK GAMBAR DIA AMIK

Noor Azrinna said...

Budak-budak sekarang ni memang macam ni. Kita jua yg terkedek2 nak belek telefon.

eima said...

waaah pandai gak amik gambar ....gambaar mama die solat pun ade

Allene said...

bahahaha.. tang selfie tu tak menahan...

hazman fadzil said...

cayalah Zafirah.....lepas nie dah boleh layan Monopod la ye....hik3x

Cik Puan Eka said...

hahahaha kelakar gila betul la

Yan Ty said...

tudia! terror.... anak kawan pula snap gmbr mknn

My Aisy said...

part selfie tu kelako...kemain ye...

PeRdU cINta said...

Terror zafirah..tak gegar pun gambarnya..hehe..

nida-razak said...

hehehhe...comeynya..pandai betul selfie ye..hehe..kalah makk..

MissNadia said...

boleh jadi photographer ni :D

PetakBunga said...

budk skrg x pyh ajr bnda gini

Aty_Fared said...

Hahahahaha...gambar last tu sungguh aku gelak besar... Pandai nyaaaaaaaaa selfie... Tiru sapa tu... Hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015