May 6, 2014

Baju Kurung Batik dari De Miea Tailor

Assalamualaikum...


Baru² ni kenduri kahwin adik ipar, aku gayakan Zafirah dengan baju kurung batik....khas dari De Miea Tailor...banyak gila pilihan baju kurung comels + accessories! rambang mata memilih....last² aku pilih kaler kuning....saiz pun macam besar sikit...takpe lah...boleh pakai untuk raya sekali nanti....kehkeh~  ^_^


 mama pun nak interprem....baju kurung mama tu dari zaman sekolah....more than 10 years tu....beli kain ela and makcik tolong jahitkan....tahan sampai sekarang....dan masih muat sampai sekarang...cuma dulu pakai longgar²...sekarang pakai ngam² je kat badan....maksudnya apa tuh??!!!! grrrr~


oke jom cekidaut Zafirah menggayakan baju kurung batik from De Miea Tailor....



"Zafirah...buat 'peace'!!"



"tak payah tutup muka laaa...."   >.<



v(^_^)


 ni posing nak pi sekolah ke apa ni?? >_<


Setiap baju kurung yang dijual di De Miea Tailor comes with accessories...tu yang kat kepala Zafirah tu, sepit rambut tuuuuu...haa pakej sekali dengan baju....nice sangat! ^_^


dah macam perempuan melayu terakhir...ewahh! >_<



posing 'tengkuk patah'...hahaha~  *mama yang ajar!*   :p


Serius cantik baju kurung ni...selesa pun selesa....nak gosok pun senang...ngeh ngeh~

korang boleh terjah FB De Miea Tailor...


ada banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi pilihan baju² kurung + accessories!! comelss sangat!! harga pun mampu poket...dun worry....


Happy shopping!! ^_^








p/s:  al-fatihah to atok Azis Satar...semoga rohmu dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan yang beriman...atok Azis pernah datang wedding aku dulu...besfren my atok...iskk   takziah buat keluarga arwah.. :'(

 Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Fazleyatul Aini said...

amboi comeynya dia

alfatihah aziz satar

Cik Puan Eka said...

comel betul Zafirah, cantik pakai baju kurung cenggini.

Akak, mmg nampak brisi dah hihihi. Tapi cute lagi

eima said...

comey nye zafirah pandai dah posing ....

fizafantagirO said...

eeee, geram tgk aksi dia .cute! zafirah dah besarr <3

Nurzakiah Hanum said...

comelnya
geram anum tgk

juls julie said...

lahaiiiiiiiiiiiii sweetnyer dia pakai baju kurung camtu..hehehe

My Aisy said...

patutla sedondon jek gan sepit rambut tu...somelnya...aah santek n cute jek budak2 pakai camtu kan...

Fariehan Ibrahim said...

alahaiii..omeyy nye zafirah pakai baju kurung! :'D

MissNadia said...

comel flowers kat baju ngan kepala

mama ila said...

hehehe..amboiii..pandai betul zafirah posing yer..hehehe..comel berbaju kurung =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015