Mar 16, 2013

Cucu Kesayangan Anjang Aki :p

Ni semalam punya cerita...

Alkisahnya....

Sesampai je opis, macam biasa rutin harian mesti check emel, fb dan blog...last sekali baru check pasal kerja...kahkah~   nampak pulak status one of my makcik....



Ayat "atuk masuk tv" tu biasa dah aku dengar...dah nama pun artis...normal la masuk tibi...tapi yang ayat gambar aku interprem sekali tu....HUYOOO!!


itu TIDAK NORMAL!! kahkahkah~


Gigih oii aku bukak tonton.com.my...seharian aku tunggu sampai video MHI untuk pagi semalam di-upload dalam tuh...hahaha~  kengkunun nak tengok la apa yang atok aku membebel pasal dia jadi tentera bla..bla..bla...


 teruja lah kejap dapat 1 ilmu pengetahuan baru semalam...aku tak pernah tahu pun atok aku bekas tentera...hahaha~ *choiii!!*


Memula khusyuk jugak dengar atok aku membebel....


bla...bla...bla...

EH!!

nampak pulak gambar aku??!!



ecececececece~

Gambar berdua lak tu...aihhh terserlah watak cucu kesayangan di situ...teruja tahap dewa tengok gambar sendiri keluar tv3...laju² print screen...lepas tu tak dengar dah apa benda yang atok aku membebel...wakaka~  *bertuah punya cucu kannnn!*

oh tu gambar masa atok aku dapat pingat from Sultan Pahang...entry penuh di SINI<<

Mekaseh TV3 sebab keluarkan gambar ni...walaupun femes selama 5 saat...tetap jadi modal untuk riak dengan dak encem dan sedara mara terdekat....hahahaha~  *buwekk!*  v(^__^)"



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Hidayah said...

Haha..tak ble Blaaa..xthn gelak part nak ek dgn sedara Mara...haha...

Cik Sara said...

Wahhh.... glamor 5 saat.. hehehe..

ieda immi said...

choiiii dik !
mu dok tahu atuk bekas tentera erkk ! .. adehhh ekekek ;)
sib baik tgk MHI kan ..
kalau idok sampai sudah x tahu kan ;))

sib baik cucu comel ! ngehx3

Norazura Zura said...

tgk atok kak yana smlm kt MHI bru tau ghupo eh kak yana ni urang awak jgk..suku apo??

Nuriesya Nadia said...

Bahahaha. Kemain nak riak dengan Ujang tu. Yana yana. Hahaha. :D

aDisH.sHidA said...

pemes yana walau yana x masuk tv..atok masuk tv pun dah ok...almaklum la cucu sulung kan..

UMIE SUE said...

pemes..pemes...hihi..bangga su/..kiki

hazman fadzil said...

nasib baik ade tonton kan.... dapat gak rakam kenangan masuk tv....

iietamalek said...

berguna juga tonton.com tu

Rozuan Ismail said...

huntonglah masok tv uols

cha said...

seriusla selama ni u tak tau atok u tentera? choiii haha

mrs kayrul said...

glamerjap..klu org tak kenal mesti ingat bini muda anjang aki...hahahhaa

Mas Zull said...

assalamualaikum yana...bangganya dpt atuk macam Anjang Aki...:)

Aty_Fared said...

Gigih carik gak nih..heheh...cucu retis mesti ar pemes..:-)

eima said...

wooohooo cucu retis ngan pahlawan negara la ....
ni atok belah datin ke datuk ni ... cucu datuk anak datuk hebat tu yana ..ko bakal datin/dato kot ....

shazrina said...

glemer gitu masuk tv, atuk tu mesti dah tak kesah masuk tv dah kan :) kem salam atuk ye ..

aizamia3 said...

takpe.. sesekali riak kat dak encem.. ;)

diana said...

orang yang tak tau sapa sicantik manis kat sebelah tu mesti kata.."oo..bini dia muda lagi.."muahahahh..

Myra Jay said...

Untunglahhh...heheee

SweetLikeWhat said...

UNTUNGLAH..BUKAN SENANG WOO NAK MASUK TV3..HIHI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015