Mar 20, 2013

Ayunya cik Zafirah Bertudung...


Mahal tudung ni..
sebab beli kat Kelantan...
bukan harga tudung tu yang mahal...
tapi perjalanan nak membeli tudung tu yang mahal...kehkehkeh~

Kalau aku iron belah atas awning tu mesti lagi comel...hihi~
bila Zafirah pakai tudung, makin terserlah kegebuan pipi tu...
lagi seronok mama picit² pipi tu...
padan muka! bahahaha~

paling best bila rata² orang yang berselisih mesti cakap kuat²

"eiii comelnya!!"

bila sorang dah cakap gitu, orang² keliling yang dengar mesti toleh...
pastu ulang lagi ayat yang sama...
sambil senyum²...
mamanya vangga tahap dewa!
well...mana lagi tumpahnya kuah kalau tak ke nasi??
ecehh...double meaning tu...lalalala~  :p

Nampak riak sungguh entry aku ni kan?? kahkah~
siapa lagi nak berbangga dengan kecomelan Zafirah
kalau bukan ahli keluarganya sendiri??  (^^,)









p/s:  semua baby pun comel sebenarnya...dorang comot pun tetap nampak comel...tetap rasa nak cium²...cuba kalau orang besar comot, selekeh...rasa nak bagi kaki je kan?? kehkehkeh~  :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

24 comments:

Anum said...

comelnya dia

eima said...

mmg la comey pesal la ko dera bubuh tudung tu ... lama tak ni ko pakai kan die ...klu lama lagi panjang aku bebel ni ...hua hua hua

PERMATABIRU said...

hahaha..part yg bawah sekali tu sy setuju..baby tetap nampak comel jer..walaupun dah tercomot..

yanamib said...

kenapa pulak pakai tudung tu dera?? dia suka je bila pakaikan tudung..dah balik rumah baru dia bukak..lama tu :)

SUHAIDA said...

tu ade ustazah cakap..anak berak pun nak di cium-cium kan lagi..sebab comel mestilah nak cium kan..hihi

Fazleyatul Aini said...

budak2 kecik kalau pakai tudung memang comel

Hudalatip said...

Memang comel!

Nur Baiyah said...

comelnyaa..geram kat pipi zafirah yang gebu..^_^
haha

Nur Baiyah said...

comelnyaa..geram kat pipi zafirah yang gebu..^_^
haha

Admin said...

mmg comel!!!!

Hidayah said...

tak comei...tak comeeiiii...

*ujang

sangat comei sangat comei

*yana dan zafirah

Unknown said...

haha..org besar comot, nak bagi penampar je

Julia Johari said...

Kamu sgt comel baby zafirahhh luv u :)

Unknown said...

mama LS pun nk bgtau comelnye awak nie..hehehe

Munirah Izzan said...

dah bujang zafirah bila pkai tudung kan.. hehe

nak jugak bagi aisya pkai tudung tpi dia skang ni x suka ada benda terletak kat kepala.. mesti nak bukak.. huhu

mrs kayrul said...

rasa nak gigit jer tengok pipi zafirah...

p/s : aik sejak kluar tv ngan anjang aki terus gambar atas tue tukar balik ke gambar anjang aki ye...hehehehe

Diana Rashid said...

betul la..sapa lagi nak puji kalau bukan mak sendiri..kan??

Diana Rashid said...

betul la..sapa lagi nak puji kalau bukan mak sendiri..kan??

Myra Jay said...

Comelll..
Mmg baby buat cmne pun ttp nmpk comel.heee

Unknown said...

amboi comelnye bertudung...
ada ank dara ni blh berkoleksi tudung la,headband la kn...sronok...:)

anez zamri said...

memang comel..tak dinafikan lagi..

Aty Fared said...

Mmng comel pon.:-) tetibe rase nk bg qaleef pakai tudung sbb nk nmpak lg comel..heheh..

Rinna said...

Alor comey zafirah bertudung.. :)

Unknown said...

hahahah... comelnya dia... Kelantan memang lah jauh tapi best (mentang2 orang kelantan). hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015