Mar 29, 2013

Seronoknya Jalan² Dalam Mall yang Luas dan Kosong~! ^_^

Lokasi:  Sunway Pyramid
Masa:  11.30 PM


Kitorang baru lepas tengok pra-tonton cerita Dua Kalimah...pi la gugel untuk pahamkan sinopsis cerita terbaru keluaran MIG tu...aku malas nak review² ni....walaupun aku suka cerita tu...ala ala cerita Tanah Kubur kat Astro Oasis tu...insap glerr wehh nengok! aku berdoa supaya pelakon² dan kru² yang terlibat dalam pembikinan filem akan terkesan dengan mesej yang disampaikan dalam filem tersebut!

"BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT!!!"


Lepas habis wayang dak bertuah Zafirah boleh pulak mata dia segar bugar...haishh~  dengan memberak tiba²...sedap nau melantak pop corn dalam wayang sampai memberak ye nak! hahahaha~  :p

On the way pi parking aku suruh je dia jalan sendiri...tengah² malam tu mana ada orang dalam mall...senang nak berpimpin tangan dengan anak beranak....huhu~


terhuyung hayang jalan....mengantuk + teruja...acaner tu??


kemain seronok sampai terjerit² dia...dengar sore dia menjerit je time ni...mall dah kosong kan....mana nak dengar sore orang lain pulak...hish~



"Zafirah tengok maklang amek gambar tuuu!!!"

Kepala tu berpusing kiri kanan tengok pemandangan...kalau kepala tu boleh dipusingkan 360 darjah lama dah dia buat gitu...  (-_-")


 mata tuuu...haihh mata tuuuuu!! pantang nampak benda lain sikit!! ikutkan dia nak kutip kertas biru tu...masuk dalam mulut~   -.-


 gambar ni cantik...tapi apesal aku nampak macam kengkang??! grrr~  -.-'


Budak baru belajar jalan memang gini la pe'elnya...kasi layankan aje lah!! kalau time ramai orang payah gak nak melayan Zafirah bertatih gini...kang berlaga² pulak dengan orang...pastu terjatuh ke...hehh makin letih aku dibuatnya kalau gitu...hihi~








p/s: Zafirah belum pandai jalan lagi ye...sebab tu kena berpimpin tangan...kira bertatih ler tu...  :)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hapynya dia

CikNaa said...

yeay..anak dara nk berjalan dah..

Cik Puan Fadli said...

thengat zaman anak daro den mulo bertatih dolu...9 thn yg lopas...alahai, windu saat tuh...

Mila Ahmad said...

Amboi seronoknya berjalan ye....

MimahAjil said...

takpe Zafirah...pelan2 ye...nanti dah jalan lagi jenuh mama nak kejo plak..hehe...

SweetLikeWhat said...

comelnya zafirah..
tak lama lagi leh lari pulak..makin kurus mama mengejar..hihi
sama lah hannah..pantang nampak kertas..mesti nak kunyah..haha

aizamia3 said...

nanti bila dah dapat kaki.. fuh.. lagi lotih mak eh nak koja.. ;)

diana said...

geramnya tengok dia..hahah..awat entah suka tengok keletah dia.muka selamba dia tu yang buat geram je tengok..

eima said...

wahhh still pi tgk midnight lagi ..mmg sporting la korg ni ... klu ai ni ... hahaha mmg sudah lama lena kat rumah dah ...

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

ieda immi said...

alah2 comelnyaaa zafirah , bonda dan ayah ! ;)

Amanina said...

salam..singgah pagi.
sukanya berjalan anak dara tu :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. heee comelnya tengah belajar. hehehhe

Aty_Fared said...

Heheh..kemain seronok lg die..bebas..!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015