Mar 26, 2013

Saya Suku UPIK!

Assalamualaikum...

Baru 3 hari tak menaip tangan dah macam kematu sikit...hehh~

Aku ada baca satu komen seseorang bertanyakan suku sakat keluarga aku...hikss~



komen dari entry 'Cucu Kesayangan Anjang Aki'...

entry ini menjawab soalan awak...ecehh~  :)



ni salasilah keturunan keluarga saya....
SUKU UPIK!

aku tahu suku suku ni pun sejak pi family gathering Manang & Pulasan tahun lepas...
salah seorang anak tuan rumah masa gathering tu juga pernah baca blog aku...
dia terbaca entry 'Anjang Aki dan Saya'...hinsff~
bak kata ayah aku,

"mujur lah atok tu artis...jadi trademark family...dari dia, orang boleh tahu and cari salasilah keluarga..haha~"


kat yana taknak terima kasih ke?? kalau bukan sebab blog, orang tak tahu jugak nak mencarik keturunan atok tu...wakakaka~  *statementtttt sangat!*

v(^_^)"





p/s:   korang suku apa?? hihi~  :)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi ...
singgah pagi
apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

Lydia Amanda said...

saya suku sakat... bercampur... hehehe

Lya Colours said...

aku suku melaka kot hahaha. ada ke suku melaka huh

SweetLikeWhat said...

mak anis orang rawa kat gopeng..cakap macam nogori jugak..tapi kurang pekat..hahha..

abah orang perak..

jadik suku rarak lah ye..kikikiki..

YanaUjang said...

jadi su-kat la iza kannn...hahaha~ :p

eima said...

Aku org melayu...tulen bang...haha

eima said...

Aku org melayu...tulen bang...haha

YanaUjang said...

suku upik ni pun orang melayu jugak la..hehh~ -.-'

Dkna Abza said...

tunggu zafirah lak jadi retis nanti :)

Norazura Zura said...

tq sudi menjawab.den suku biduando..

diana said...

tak tahu la akak suku apa..3suku gamak nya..ekekek

Cik Eka said...

eka banjar.. jawa...

hehehe

tapikan pakcik eka,sedara ngan atok kak yana..

sedara rapat gak tu.dulu depa selalu jumpa ngan atok anjang aki tu.

depa orang perak. arwah ayahnya nama Mat Amin.

aizamia3 said...

tak termasuk memana suku.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015