May 21, 2012

Baru la Semenggah Sikit Dinding tu


Wallpaper tu dah beli lama...
dari tahun lepas lagi...
tapi tak pernah nak tampal kat dinding sebab penyakit M *malas ler tuu*
sekarang ni dah ada orang nak sewa rumah...
nak taknak kena la jugak tampal wallpaper...haha~
dinding bilik ni berlumut...tak cantik...huduh!
bila nak bagi orang sewa rumah ni, biarlah semenggah sikit...
baru lah padan dengan harga sewa...gitewww~  ^__^


masing-masing tak pernah ada pengalaman pasang wallpaper...
so nak kata cantik tu oke je la...haha~
janji sedap mata memandang dinding tu...
wallpaper ni kitorang pasang kat bilik tingkat bawah...
bilik tu kitorang buat bilik tetamu...
kut la famili penyewa tu nak datang, idak la nanti dorang cakap,
"bayar mahal-mahal tapi rumah kotor..."
oh NO! no! NO! kami kemas cantik-cantik rumah ni  v(^___^)


Minggu ni last nak settlekan rumah...
penyewa pun dah start loading masuk barang-barang dorang...
akhir bulan ni kut dorang nak officially stay kat rumah ni...
haihhh moga dipermudahkan lah urusan kami mengemas rumah..gambate! =)






p/s::  hari ni meeting dari pagi sampai petang...letih woooo  T___T





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

5 comments:

eima said...

nk tgk .... wall paper tu

Rozuan Ismail said...

complicated plak tukar2 rumah ni ye

aizamia3 said...

mana hasilnya.. bagiler tengok.. oo.. next entry..?

♥fatenn meera♥ said...

saya cadangkan, kak Yana buat rumah tumpangan @ Homestay....Kiranya orang leh tumpang macam dia tumpang hotel lah..sbb ayah saya buat mcm ni..Alhamdulillah, oke lah..

singgahlah Alamanda Inn di Terengganu..

https://www.facebook.com/AlamandaInn

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015