May 23, 2012

Wordless Wednesday #26 | Bila Mama dah Takde Kerja Nak Buat Maka Terhasillah Idea yang Merepek ni =P

gila panjang tajuk kan...kalau boleh kat tajuk tu jugak nak taip entry...bahaha~  eh lupa...ni entry takde ayat! =P




barulah ustazah pilihan...gitewwww~  v(^__^)











p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/Kuiu2o 


p/s::  nak buat passport untuk baby...untuk aku and hubby sekali...nak jalan-jalan over-the-sea...huahuahua~ ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

33 comments:

CikMai said...

cuteness overload *pengsan

AYuNG said...

alahai....comel sgt !!

Yaya Azura aka Naz Azra said...

olo..comeynya!
prepare pakai tudung nk gi jejalan ye..
tak tahan tengok pipi gebu tu..rasa nak cium2 je..

mimie.. said...

ala tomei3.... ^_^

Lya Colours said...

pipi diaaaaaaaaaaaaaaa

Cik Sara said...

wahhhh... baru perasann.. bulatnya mata baby zafirah ni..

Rina Ellisa said...

alolololo.. comel nye :)

maszull said...

assalamualaikum yana...alamak cute nyer baby...:)

Huda said...

comelllllll

Liyana said...

amboi comelnye bdk bulat ni... geramm

Nyamuk Terbang said...

alala comel dia snyum

Ann@zanyra said...

cumey dan tembssss nye dieeeee...kirim peluk cium gomol2 die eh:)

Cik Bambam said...

mata bulat.. pipi tembammm! gerammm! hehehe

Dylla Abas said...

comel bangat budak kecik ni..geram betul tengok pipi dia :)

Dylla Abas said...

comel bangat budak kecik ni..geram betul tengok pipi dia :)

msredcheesecake said...

pipi tu geram rasa nak geget...hheee ...sweet ustazah ni...

Mummy GreenyHouse said...

comel sgt ustazah pilihan ni!

diana said...

ustazah ni main jelir2 lidah pulak..seksi tau..
hahhahah

Mila Ahmad said...

cumelll nyer kamu nie ^___^

Cik Puan Izan❤ said...

sukaa...sukaa..mama sila merepek lagi...hehe...cute zafirah!

nabilah_2908 said...

comel gambar yang terakhir sebelah kanan tu..hehehe... :)

BENA said...

gambar ni teringat gambar anak sis aina . sameeeee cam anak laki sis aina tuuu . sis aina anak laki . sis yana anak pompuan . boleh jadi besan dah tuuuu . hahaha :)

aizamia3 said...

hahaha.. betul2.. kalau boleh kat tajuk tu jugak nak letak semua..

psstt: comel gitew..

Rozuan Ismail said...

kecik2 dah jadi ustazah,huhu

laskar pelangi said...

alahai..ni baru comel :)))

imantizz_truper said...

comelnya...kalau dekat,memang baby zafirah kena cium2 lah...

aTy _faRed~ said...

siyes comel giler..!!! amiinn..semoge betul2 menjadi ustazah pilihan nanti..:)

Eera Shera said...

bagus didik dia dr kecik..comel sgt

wanda arry said...

alololo cutenya dak ni..geram tngok pipi

Nurul Akmal said...

aloooo comelnyer... nak cubit skit boleh.. ;)

hazman fadzil said...

Bagus la si ZAFIRAH nie... kalau anak buah aku si SAKINAH tu mesti rimas bila maknya serkup tudung nie... best kan tengok baby sengih + senyum

mEiZ SHA said...

hehehehe
btol2 xde keje da mama ye nie..
cumelllllllllllllll giler..:)

ecadwinkyasha said...

patut tajuk ne,Ustazah Pilihan...hehehe

cute babygirl tu..geram tgk mata dia.jap bulat,,jap sepet lak...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015