May 23, 2012

Wordless Wednesday #26 | Bila Mama dah Takde Kerja Nak Buat Maka Terhasillah Idea yang Merepek ni =P

gila panjang tajuk kan...kalau boleh kat tajuk tu jugak nak taip entry...bahaha~  eh lupa...ni entry takde ayat! =P




barulah ustazah pilihan...gitewwww~  v(^__^)











p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/Kuiu2o 


p/s::  nak buat passport untuk baby...untuk aku and hubby sekali...nak jalan-jalan over-the-sea...huahuahua~ ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

33 comments:

Noor Maizan said...

cuteness overload *pengsan

AYuNG said...

alahai....comel sgt !!

Yaya Azura said...

olo..comeynya!
prepare pakai tudung nk gi jejalan ye..
tak tahan tengok pipi gebu tu..rasa nak cium2 je..

mimie.. said...

ala tomei3.... ^_^

Fazleyatul Aini said...

pipi diaaaaaaaaaaaaaaa

Cik Sara said...

wahhhh... baru perasann.. bulatnya mata baby zafirah ni..

Rina Ellisa said...

alolololo.. comel nye :)

maszull said...

assalamualaikum yana...alamak cute nyer baby...:)

Hudalatip said...

comelllllll

Liyana said...

amboi comelnye bdk bulat ni... geramm

Nyamuk Terbang said...

alala comel dia snyum

Ann said...

cumey dan tembssss nye dieeeee...kirim peluk cium gomol2 die eh:)

Cik Bambam said...

mata bulat.. pipi tembammm! gerammm! hehehe

Dylla Abas said...

comel bangat budak kecik ni..geram betul tengok pipi dia :)

Dylla Abas said...

comel bangat budak kecik ni..geram betul tengok pipi dia :)

msredcheesecake said...

pipi tu geram rasa nak geget...hheee ...sweet ustazah ni...

Mommy_ima said...

comel sgt ustazah pilihan ni!

Diana Rashid said...

ustazah ni main jelir2 lidah pulak..seksi tau..
hahhahah

Mila Ahmad said...

cumelll nyer kamu nie ^___^

Cik Puan Izan❤ said...

sukaa...sukaa..mama sila merepek lagi...hehe...cute zafirah!

nabilah_2908 said...

comel gambar yang terakhir sebelah kanan tu..hehehe... :)

BENA said...

gambar ni teringat gambar anak sis aina . sameeeee cam anak laki sis aina tuuu . sis aina anak laki . sis yana anak pompuan . boleh jadi besan dah tuuuu . hahaha :)

aizamia3 said...

hahaha.. betul2.. kalau boleh kat tajuk tu jugak nak letak semua..

psstt: comel gitew..

Unknown said...

kecik2 dah jadi ustazah,huhu

laskar pelangi said...

alahai..ni baru comel :)))

imantizz_truper said...

comelnya...kalau dekat,memang baby zafirah kena cium2 lah...

Aty Fared said...

siyes comel giler..!!! amiinn..semoge betul2 menjadi ustazah pilihan nanti..:)

Eera Shera said...

bagus didik dia dr kecik..comel sgt

CikPuanWanda said...

alololo cutenya dak ni..geram tngok pipi

Unknown said...

aloooo comelnyer... nak cubit skit boleh.. ;)

Unknown said...

Bagus la si ZAFIRAH nie... kalau anak buah aku si SAKINAH tu mesti rimas bila maknya serkup tudung nie... best kan tengok baby sengih + senyum

Puan Ninie said...

hehehehe
btol2 xde keje da mama ye nie..
cumelllllllllllllll giler..:)

ecadwinkyasha said...

patut tajuk ne,Ustazah Pilihan...hehehe

cute babygirl tu..geram tgk mata dia.jap bulat,,jap sepet lak...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015