May 10, 2012

3,000 sudaaa...Terima Kasih~!!



Alhamdulillah

- syukran~
- terima kasih~
- thank you~
- xie xie ni~

dahh...tu je bahasa yang aku tau untuk ucapan 'terima kasih'...huhu~
dak encem baca entry ni mesti dia ghelak...
beliau memang suka riak dengan aku...ceh~  (-_-")


akak yang ke 3k tu...awat tak letak link?? tak dapat nak skodeng blog akak...hikhik~  ce ubah setting profile akak tu...rasanya ramai jugak followers aku tak letak link kat profile...erm apa kata korang rujuk entry 'Duhai Followers'...aku ada ajar macam mana nak setting profile bagi orang boleh nampak link blog kita =)


terima kasih daun keladi...
lain kali singgah lah lagi  (^^,)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!


15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah dik :)

Cik Puan Izan❤ said...

wow! tahniah2...

Rina Ellisa said...

Yehhh!!! *^__^

alin said...

tahniah :)

saya ke 3002, jemput ke blog yer..
http://alindanblog.blogspot.com/

hazman fadzil said...

Hurmm....actually saya tak termasuk pun dalam bilangan FOLLOWER TERSEBUT...tapi hari-hari saya terjah blog nie....keep on update hari2x ye yana....

Mummy GreenyHouse said...

tahniah!~ :)
actually sy dah lama nak edit letak link, tp xtau. and sy dah cuba godek2 tp xjumpa. :(
p/s: sy click edit profile, die x kuar la "edit user profile" mcm tu. mcm mana ea..really appreciate if anyone could help. :p

aizamia3 said...

a'ah.. susah bila takde link kat profile tu.. abih camno?

YanaMIB said...

mummy greenhouse:: entry tu dh lama..so layout blogspot pn yg lama..tp xde beza sgt pn dgn layout blogspot skrg..cuba tgk btol2..erm sy dh edit entry tu letak gbr layout blogspot yg baru..=)

Nyamuk Terbang said...

wah thniah kak

nabilah_2908 said...

phewww....ramai dah followers Yana...tahniah..!! :)

Rozuan Ismail said...

pergh, bak skit follower.huhu

mynameismy said...

akhirnya...:)

Nurul Akmal said...

tahniah...

diana said...

tahniah...
buat kenduri la lepas ni..ehhe

aTy _faRed~ said...

wwooaaa...ramai dah tu..ai nak cecah 1k pon lame giler..tu pon ramai lari dah..huhu..sadis..