May 28, 2012

Oh Mothercare


Siapa tak kenal Mothercare...jenama paling unggul untuk barangan keperluan baby dan kanak²....sejak dah ada anak ni selalu jugak la keluar masuk kedai Mothercare kat Alamanda tu...kalau tak beli, cuci mata pun jadi lah...haha~  seronok kot tengok barang² baby yang ada dalam tuh  ^__^




Aku suka tengok barang² besar macam baby carrier ke, carseat ke, stroller ke...sebab aku belum ada lagi benda² tu semua...muahahaha~  =P



aihh si bam bam ni geget tau la...grrr~


Tapi dalam banyak² product Mothercare ni aku teringin betul nak beli stroller dia...haha entah la...aku tengok selesaaaaaaa sangat stroller² Mothercare ni  *wink wink*




Hari tu saja la testing letak Zafirah dalam one of Mothercare's stroller...saja la nak tengok Zafirah selesa ke idak duk dalam tu....




Tak sampai seminit aku letak terus dia nak hisap jari...Zafirah ni kalau dah mula hisap jari maksudnya dia nak tido! waaa memang selesa betul lah stroller Mothercare ni kot...yang aku tau tayar dia siap ada suspension bagai...so bila langgar lobang ke, jalan tak rata ke, takda la rasa bergegar sangat otak anak aku tuh...! bahaha~   =P   *ai loike!*


err dak encem!! bila nak 'tapau' stroller Mothercare nihhh??   *sambil menari depan peti ais..EH!!*  -.-'








p/s::  jum like fanpage Mothercare untuk updates segala promosi mingguan/bulanan/tahunan!

p/s::  karnival Mothercare...klik SINI~

p/s::  p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/Kuiu2o 






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

POSH76 said...

makin tomei zafirah ....pipi dia boolat ...la ni mesti nak soping utk zafirahkan...

pena rozie said...

tapau ajer....

Cikpuan rara said...

wow mesti 7 8ratus ni.

Lya Colours said...

motif menari depan peti ais? hahaha

aizamia3 said...

Zafirah yang comel..

psstt: rembat je satu.. mintak kat dak Ujang confirm dapat.. ;)

maszull said...

assalamualaikum yana...wah !! baby pun suka yer naik stroller tu...:)

zuwaidah said...

cute sangat...nama sama mcm anak sedara kak zu

Rozuan Ismail said...

nampak selesa sgt dah tuh,kena beli satu

nabilah_2908 said...

dah berkenan tu..kena ambil...kalau tak nanti..asyik2 teringat2 je... :)

Awan Nina said...

tak jadi tengok saja , kena tapau bawak balik satu tu kak . hehe (^_^)

hazman fadzil said...

di samping suka kepala botak licin tue... memang nak gigit je pipi tu

PUAN SUE said...

su pun suke pi mothercare kat alamanda tu..tapi tengok2 ajerla..hihi

Fai Shaklee said...

makin bam bam la si zafirah ni. geget kang baru tau! hihi

mimie.. said...

eh bulat sungguh laa mata si bam bam tu taw..geramm!!

prince n princess mum said...

Love shopping in Mothercare!