May 7, 2012

Mothercare @KLCC


Semalam aku attend Mothercare carnival kat KLCC...Mothercare celebrate anniversary yang ke 25 tahun...wow! terima kasih Bro Framestone bagi VIP ticket...dapat lah kitorang laki bini goody bag yang isinya mainan 'plushy bear' kartun Elly (the pink elephant dalam Pocoyo)...tunggu Zafirah dah setahun baru reti bergomol dengan bear kot  =P




First time angkut Zafirah jalan² pi shopping mall...dengan stroller baru bagai...beli stroller hari Sabtu...nak pergi KLCC punya pasal...sanggup kaooo...hahaha~  terus terang lah aku cakap memang sangat teruja menolak stroller..selama ni duk tengok orang lain tolak stroller...kali ni aku sendiri merasa pengalaman tolak stroller...TAK SAMA langsung macam tolak trolley ye!! (-__-")




pasrah je anak aku duk dalam tuh...selesa lah kot...duk nyonyot jari je kerjanya..huhu comel~! ^__^




Macam² aktiviti yang Mothercare buat masa event ni...kalau anak dah besar seronok la nak join...anak aku baby lagi...haha so kitorang just tengok je lah gelagat anak² orang lain...siap ada fashion show bagai...comel je budak² buat catwalk  =P


Kitorang tak beli apa² pun kat sini...datang pun sebab nak goody bag tu...boleh? wakakakaka~ selain plushy bear ada jugak voucher RM20 untuk shopping kat Gingersnap...tapi Gingersnap tu ada kat KLCC and Mid Valley je daaa...tak tahu la tempat lain kat mana lagi ada kedai Gingersnap tu...ouh tu kedai jual barang² baby...ala ala Mothercare jugak lah kot...hihi~


Kejap je lepak KLCC...dalam pukul 4pm dah gerak balik...dah lama tak berjalan² tiba² rasa sakit kaki...adeyy~ maknanya kena selalu angkut baby jalan² lah...kot...ngehehehe~  v(^^,)


Korang pergi mana weekend lepas?? ce share~  ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Anum said...

cerianya gambar2 dia

Cik Puan Izan❤ said...

xde ker gambar baby pakai headband... nampak dari jauh jer...comel...

PUAN SUE said...

aqilah tiap mggu p jln2 tp xpki stroller pakai carrier.hehe..stroller ada dua org bg,tu pun bjalan dpn umah je,

eima said...

wahhh besh ... klu slalu bw baby gi jalan mama die kena slalu kurangkan malu try direct bf baby di kaw org ramai la ...kan kan

CIK MAY said...

wah..mommy bejalan2...

last wiken hanye lah bershoping untuk memenuhkan kelengkapan umah yang baru masuk lepas kawen..penat..pfft..~

NUR AMINA said...

syok la Zafirah di bw jln2...siap berkipas lg dlm stroller...comel sgt

BlueiceButterfly said...

~bestnya zafirah jalan2 :)

Rozuan Ismail said...

g KLCC tgk avengers.

Cik Pulau said...

amboi zafirah..
kecik2 lagi dah pndai p shoping yer..

Nurul Akmal said...

Semalam jumpa dengan Yana..

Tapi baby tido plak.. ;)

J.M.R said...

sonok nampak icap jari..heheh

hazman fadzil said...

hurmm.... orang bujang cam aku layan movie download then cari makan kat cyberjaya... ehheehehe

aDisH.sHidA said...

x sabar nak jumpa zafirah nie....dah pandai isap jari erk...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers