May 14, 2012

Jom Sambung Belajar di KLMU

Siapa tak pernah dengar pasal KLMU?? merata-rata kita boleh dengar lagu tema dorang bertajuk, "I've got the whole world, in my hands"...Sebab dah selalu sangat dengar aku pun jadi TERhafal lirik lagu tu...hoho~


Kepada yang masih tak tahu nak further study kat mana, meh aku suggest korang further study kat KLMU je...huhu banyak kot kursus yang ditawarkan...senang cerita, korang cakap je nak kerja apa nanti, KLMU ada tawarkan kursus yang korang minati tu...haaa best kan?? Next intake dorang pada bulan March/April...tak lama lagi...korang boleh layari http://www.discoveru.com.my/ untuk keterangan lanjut pasal kemasukan terbaru student KLMU =)




KLMU ada juga buat game online...serius! aku pun teruja bila dapat tahu ada game online untuk university..haha~  korang boleh main game "Life's A Trip" di http://www.discoveru.com.my/game/game.html




Ni bukan calang-calang game okeh...daripada game ni korang boleh pilih kerjaya yang korang minat...selain tu korang boleh asah pengetahuan korang dalam bidang yang korang minat tu...contoh macam gambar atas...aku pilih built environment sebab memang bidang aku...



game ni macam game ular...pernah main kan game ular?? hihi~  *menuju puncak!*



ada soalan-soalan berkaitan bidang yang kita pilih sepanjang kita main game ni...nice kan? kalau rasa-rasa tak boleh jawab search la kat Google laju-laju...muahahaha *cheating!*  v(^__^)"



ni result aku..*boooo~ sila cuba lagi...huhu*



Menarik bukan?? dan ini ialah pemenang bagi 'Discover U' musim ke-2::

Muhamad Hadi Borhanuddin (930114-11-5043) yang memenangi kuiz untuk slogan;
"Capai impian saya. Anda tidak mampu berbuat apa-apa jika anda tidak bermimpi untuk menyentuh langit. Walau bagaimanapun, tiada ada apa yang mustahil jika anda boleh memegang pelangi."


wahh aku pun tak reti buat slogan gitu...kehkehkeh~  Apa lagi, jum layari http://www.discoveru.com.my/ sekarang! All the best kepada yang memohon! (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

azrinna said...

Info yang menarik. TQ. Saya sudah lama meninggalkan bangku kampus tetapi tetap ada hati mahu sambung study.

eima said...

sambung kat U gomen je la... kos tak mahai sgt ..hehehe

hazman fadzil said...

pergh... memang gempak la slogan tue... btw tahun rasanya KLMU memang kuar budget mega untuk promosi jee...sumernya slot prime time dan iklan kat panggung wayang....

Cik Puan Izan❤ said...

byk nau iklan dia...

putribongsu said...

eh kamu...knp iklan adverlet kamu mcm tuh...hehehehe

Liyana said...

bengang je dgr lagu klmu dok terngiang2 kt telinga bile nk tgk wayang, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015