May 22, 2012

Dialog Si Anak







* hehe seronok pulak buat dialog gini...masa ni baru amek Zafirah dari rumah pengasuh...apesal tah time ni dia buat muka ketat...tau la comel...geget pipi tu baru tau...haha~  =P







p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/Kuiu2o 






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

msredcheesecake said...

STRESS NYE MUKA DIA.... DIA NAK SPENT TIME NGAN MAMA DIA TU...

eima said...

hehehe dlm ati mesti ckp bak pe mama tak cuti gomol2 zafirah...

pena rozie said...

cian... mamam yg tension berjankit pulak kat anak....hik3...

♥ Elin ♥ said...

kemain montellll lagi anak kamu nihhhhhhhh


sedaaappp klu ngomol nih...:)

nabilah_2908 said...

seolah2 sedang memikirkan sesuatu perkara yang besar....hahah..cute..!!! :)

BlueiceButterfly said...

~comelnya..hehe sibuk memikir tue :)

Rozuan Ismail said...

tension kot dok umah pengasuh

aizamia3 said...

mesti dia cakap.. aku taknak amik gambar, nape amik juga.. ;)

Ujang9897 said...

papa dia mesti hensem ni..sbb baby comel

pha is said...

pergh.. muka tension tak bleh belah.. hahahah

wanda arry said...

dia stress kena tinggai ngn mama dia kot..

zafirah ni sngatlah cute n bambam..geramnyaaa

Cik Puan Izan❤ said...

comel...kelakar... akak gelak sorang2 dpn pc ni...hadoii mama zafirah ni...

diana said...

ni mesti kes tak sabar tunggu anak bercakap ni..hahahah...

Myra Jay said...

Comel je..
Kecik2 dah garu kepala ek.. :)

zuhaida said...

stress sangat tu sampai berkerut-kerut dahi dia. hehe. comel sangat baby ni. geram :D

aTy _faRed~ said...

heheh...penat agak nyer..tu muker ketat semacam..;)

ecadwinkyasha said...

ish ish ish..babygirl ne buat muka ketat..comel btl...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015