May 16, 2012

Dulu Berdua...Sekarang Bertiga (^^,)



Perasan tak aku dah tukar header baru?? hehe *tu pun nak kecoh kan..lalala~*  aku upah cik Bulat buatkan header...mak tak reti nak design² header ni noks! *gaya Lya berkata²..kah³*  upah RM10 je...mahal?? kalau nak dibandingkan dengan tahap kemalasan dan kebutaan IT aku idak la mahal pun seploh hengget tu...hoho~ Gambar my beloved princess, Aimy Zafirah wajib ada dalam header...menunjukkan blog ni ialah blog personal, blog kekeluargaan, blog mak-mak, blog nasihat-nasihat, blog bebel² macam makcik² *errr*





Header lama ni kita simpan as kenangan lah ye...puan Su yang buatkan header ni....header yang pernah jadi kontroversi suatu ketika dahulu...idak la dahulu mana pon! tahun lepas je...time aku buat entry 'Yang Haram Jugak Sedap' tuuuu....so to my haters, harap anda² puas hati lah ye saya dah tukar header baru...letak gambar anak saya hasil perkahwinan yang sah! bukan dari perbuatan maksiat dan zina!! *ayat bakar line...lalalala*


Akan datang kalau ada pertambahan anak, kita tukar lagi header baru...kehkehkeh~  InsyaAllah lagi 3 tahun kut nak ada anak lagi...aku ni kategori WAJIB merancang...yelah masa bersalin Zafirah tu kena buat c-zer...so merancang demi kesihatan *wink wink*  =)


okbai~!












p/s::  selamat hari cikgu untuk semua kawan² yang bergelar 'cikgu'! dan semua cikgu² yang terlajak masuk ke blog saya ni...teruskan mendidik pewaris² negara..u are ze bezz!! (^__^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

Rina Ellisa said...

Yehhh!! Header baru.. Kite suka :))

Eyqa Hasnan said...

comel ! pak cik tu bukan pelakon ke ? --'

wanda arry said...

cantik kak yana header baru..nt wanda pun nk lah..hehehe

mEiZ SHA said...

hehehehe
gile laa yana nie..

eeeeee gewam tgk si bambam tu laaa..:)

Anum said...

cantik header baru

Aku Ibu Muda said...

rancang bebaik..jgn eksiden plak :p

Cik Puan Izan❤ said...

yayyy...comell...kita suka suka... lagi2 dgn budak demok bam bam tu...

Rina Ellisa said...

akak, nk tempah header jugak.. ada contac no tak? thanks :)

ummiarissa said...

suka juga tukar header ni..semangat baru pun mari!!

hazman fadzil said...

Yess... header baru nie pun lawa laaa.. tak lama lagi sebelah tu gambar adik si Zafirah pulak yea

YanaMIB said...

header BUKAN sy buat..cik bulat yang buat..klik je link yg sy bg kt entry tu..pi contact dia =)

::MiszRotiKaya:: said...

Header kaka semua pon comel.. eheheh.. like... <3 u kaka

msredcheesecake said...

header gambar bby jer pasti menarik hati... like like...

diana said...

header kali ni ceria je...:)

ziezah said...

yes... jijah ska header baru ni kak.. lovely family :) smart!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi ayat cik anon?blh goyah hati mendengarnye

alin said...

cantik header baru tu :)

Liyana said...

comel header baru ni :)
lg 3 thn la zafirah nk ade adik eh... hihi

ir yien 9897 said...

cantik lorh header kak yana......

mood : jelous :)

Rozuan Ismail said...

huhu.tak perasan plak tukar header

aizamia3 said...

dah banyak teringin nak ubahsuai header tapi tak terbuat-buat lagi.. huhuhu..

Eera Shera said...

3 tahun lg tukar header..tmbh sorg lg hehe

eima said...

pakcik pelakon tu atok sape ?? yana ke azfar ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015