Apr 5, 2012

Baru Tahu Secret Recipe Ada Patung Baby Comel Ni~


Kek chocolate indulgence hadiah dari kazen aku...ramai betul hadiah dari kazen-kazen aku nih...hohoho~  masa tengok kek, semua orang teruja dengan patung comel atas kek tuh...meh kita close-up sket~




haaaaaaaaaaa comel kan??comel kannnnnnnnnnn???? sayang kot nak potong...haha aku tak sure lah patung ni boleh makan ke idak...aku sempat snap gambar je...lepas tu aku pergi susukan baby ke pergi layan tetamu tah...tak ingat la pulak...tak merasa pun kek ni tau...iskisk lajuuuuuuuuuuuuuu je habis! T__T  nasib lah kazen aku beli 2 kek...satu lagi marshmellow cheesecake...gilerrrrrrr sedapppp!!! first time aku rasa...pehhh rasa nak lagi dan lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...nyum nyum~  ^__^


Masa taip entry ni terbayang-bayang rasa marshmellow cheesecake..dem! lepas bersalin pun boleh mengidam kan?? lalalala~  =P







p/s::  hari ni aku ada event kat GTower Hotel, Jalan Tun Razak...baby tinggal kat pak mertua...pukul 2pm event habis...haihh windu kat Zafirah..sobsob~






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

Lya Colours said...

aku rasa patung tu dia buat dari marshmallow. so bleh makan

cha said...

comelnya baby tu haha. eh u dh start keje ke yang?

aTy _faRed~ said...

ai pon baru tau gak..:) baru jer semalam makan kek..tengok kek lagi pagi ni-rase nak lagi...huhu

Anum said...

anum pun baru tau
cutenya

Huda said...

dah start kerja ke??

Liza said...

comelnya patung tu...kalau anak2 akk tgk, kompem diaorg berebut...hihihihi

hazman fadzil said...

Owwhh... ada jual kat SECRET RECIPE yea... nak gi cari la kat METRO POINT....

Masz Sidek said...

cute nye patung tu...

POSH76 said...

alalalaa mmg cumilllaaa

NisaAdnan said...

SODAP BEBENOR LAA CAKE TUU ^^

Hanis said...

hehe.. penah letak patung tu masa birthday my dad ngn kembar die. so, beli 2 patung baby.. comel.. =)

lalink7 said...

jgn dimakan lak anak patung comel tuee..kang pitam pulak..hehe

kek secret recipe mmg xpenah mengecewakan..

PUAN SUE said...

aduhhh..nak mkn kek..tak sabar nk abes pantang ni..

Cik Yatt said...

untungnye la sis..kazen smue baik2..kek tu.lama tak makan..huwaaaa

Ihsan Arifin said...

fuh first time tau. pasni bule la mintak taruk atas kek tu haha

Fai Shaklee said...

sebelum ni beli chocolate indulgent tanpa patung chomelll tu... hihi ;p

izyantyPersonalTaste said...

kek tu kesukaan sy...tiba2 ngidam lak he3..

sYafIk-wAy said...

telan saja baby itu . haha

mas saari said...

sangat comel...mesti sayang nak makan!

msredcheesecake said...

Patung tu kan biasanya manis sangat.... Tengok je wat perhiasan.... Choc indulgence mmg ohsem....

Syira Qahira said...

selamat petang..

kek ni mmg sedap..cuma yang macmelow tu x pernah cuba lagi...

tahniah dah ada baby ;)

tunz said...

mohon bertanya??secret recipe halal ker? pena tahu tak halal..maaf yer.sila rujuk untuk dptkn pengesahan

YanaMIB said...

Secret recipe halal ye..sila semak status halal online atau SMS jakim...klu masih was was sila jangan makan...=)