Apr 22, 2012

Hobi Baby ialah Menyonyot =.=




Biasa simptom hisap jari ni bila dia nak menyusu...
tapi sekarang macam dah jadi hobi dia duk nyonyot jari..hoho cute gila~!
paling cute bila dia cuba sumbat semua jari dia tuh masuk dalam mulut...
beriya dia menganga...haha~  ^__^
mak aku sampai belikan puting nak bagi baby nyonyot...
tapi kadang-kadang je dia nak hisap puting...
biasanya dia lebih suka hisap jari dia je...
tu jadi malas nak pakaikan sarung tangan dia...
tapi kalau tak pakai sarung tangan dia pi cakar muka dia...
tak pun tiba-tiba dia terjolok mata..
adeyy bahaya...bahaya...
kena selalu tengok je dia kalau nak bukak sarung tangan tuh...  =)













p/s::  blogspot dah berwajah baru daaa...kekok jugak la nak meng'update', nak publish komen segala..haihh kena rajin godek-godek untuk belajar...

 



Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

aDisH.sHidA said...

anak buah akak pun dah start nyonyot bila 2 bulan mcm tu...lagi la kalau boleh semua jari dia nak masuk kan

Huda said...

comelnya baby..geram nengok..

mas saari said...

lagi bagus dia nyotnyot jari dari hisap puting..

Myra Jay said...

Comel kan bb kalau dok nyonyo camtu..
MJ suka gak tgk anak sedara yg baru berusia 26 hari :)

Azura said...

Isap jari tangan tak pe... kalau nak isap ibu jari kaki, maknanya dia nak adik baru... err orang dulu2 kata lah.

yana nak tuka semula ke dashboard lama, meh singgah

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/tutorial-tukar-dashboard-baru-ke.html

Rozuan Ismail said...

tak lama lagi mesti langit dia gatal, kalau tak silaplah sebab gigi nak tumbuh

Miss Amateur Cook said...

comeynya dia! ^_^

Mr feckry said...

kalu die isab ibu jari kaki camne ek

Lya Colours said...

botak memeyyyy. geram aku tgk

hazman fadzil said...

Dulu2x... bila tengok baby suka isap jari aku ingat diorang lapar.... huhuhu

Mummy GreenyHouse said...

comelnyer... :)
dulu baby aneesa pun menyoyot..terkejut jugak sbb anak yg 1st x penah nyonyot jari/tangan. kadang tu, nyonyot tangan sampai berbunyi2..sedap sgt la tu agaknye..hahah :D

eima said...

elok jgn bg puting tu dear .. sbb dulu alisha refuses botol bila bg puting die refuses bf ..hukhuk sedey tau

Nurul Akmal said...

alooo comelnyer dia..

Aida Effarina said...

hope zafirah tak hisap jari sampai ke besar. sbb ada cousin sy since kecik dah terbiasa hisap jari, jadi macam susah nak buang habit tu. effect dia, gigi mancung.. huuu

kayrul-shah said...

biasa la yan, baby besar tue memang sangat suka nyoyot jari2 bam2 diorang tue..jgn la bagi puting, tak elok untuk baby tau. Macam tipu baby plak hisap puting kosong..cian baby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers