Apr 19, 2012

Solution Bila Screen Lappy Rosak~


Kita sambungkan aja ke PC atau TV...muahaha~
tak mampu nyah nak beli lappy baru...
lagipun ramai yang komen tak berbaloi repair skrin 
sebab akan rosak balik...
kiranya proses baikpulih tu tak permanent lah...iskisk~
oh kalau nak tahu skirn aku rosak macam mana and apa komen kawan-kawan yang pakar komputerisme nih...boleh baca entry SINI~


Dah lama jugak tak melawat kingdom aku kat Castleville tuh...ngahaha~
hari ni sesi melawat kingdom kawan-kawan akan bermula!
eh kalau ada nak mintak apa-apa tag je nama ai...nanti ai klik...ngeh ngeh ngeh~
ok bai~!^__^







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Anum said...

anum pun pernah wat cm nie

nabilah_2908 said...

yg ni cucuk kat tv ke...?

wah....best la main game..beso... :)

Nor Nadiah said...

hihi..sama macam adik angkat nad la..:D

CikPuan Azizah said...

boleh eh kak? tak pernah tahu pon.. ok la ada alternatif lain..

Huda said...

wah gitu yea? cool la..

D Yatie said...

hahahaha...lagi puas bila cucuk kat tv..terbontang depan mata...hahahaha...

Masz Sidek said...

cucuk kat tv... wah mesti mata puas tengok skrin besar... :)

Lya Colours said...

tu diaaaaaaaaa

Liana Ryan said...

Kalau screen lappy rosak mmg mahal nak bayar.. kadang2 lebih baik beli lappy yg baru jer.. yang kali ni lebih kreatif.. hehe, bijak

Rozuan Ismail said...

haha. gituh, screen besar mmg syok nak online

Cik Yatt said...

besar dan bahagia..haha

Nurul Akmal said...

Aloo pndai.. lagi best, besor & terang.. hihihihi

hazman fadzil said...

Pernah alami situasi yang sama....tapi link ke pc ofis ...selamba...tapi kalau tv pun kena ade kabel dia kan...lagi satu aku pernah link ke projektor....besar siot gambor jadinya...hahahaha

princessrayha said...

blog ni jd bloglist saya..